Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Derrota tot i les millors sensacions (2-0)

Els gols de Lemar i Luis Suárez al primer temps tomben el Barça abans de l’aturada per seleccions

Nova derrota del Barça, la primera a la Lliga. L’Atlètic de Madrid s’ha imposat per 2-0 al conjunt culer just abans de l’aturada per seleccions. Els gols de Lemar i Luis Suárez al primer temps han decidit un duel en què el FC Barcelona ha mostrat una molt millor cara que fa tres dies a Lisboa. Malgrat tot, ha tornat a mancar l’efectivitat de llavors. I sense gols és impossible... Arriben ara dues setmanes sense Lliga, abans de rebre el València al Camp Nou.

Bones intencions culers, gols matalassers

La disposició dels de Koeman al Wanda Metropolitano tenia molt més a veure amb l’equip que va guanyar al Llevant (amb dos centrals i amb Nico i Gavi titulars) que amb el que va caure fa uns dies a Lisboa contra el Benfica. El Barça ha sortit ben plantat i dominador del joc, però sense crear ocasions de gol. Tampoc eren clares les de l’Atlètic, que en els primers 20 minuts només havia amenaçat amb xuts llunyans de Lemar i Joao Félix.

Al minut 23, però, els locals han enllaçat una bona triangulació que ha acabat amb Lemar enviant la pilota a l’escaire de la porteria de Ter Stegen, que res ha pogut fer en l’ú contra ú. Dos minuts més tard, Coutinho fregava l’empat amb un xut de primeres des de la frontal que ha marxat fregant el pal. Al Barça, com a Lisboa, se li resistia el gol tot i les bones intencions.

Res a veure amb l’Atlètic, que ha fabricat el 2-0 -molt similar el primer gol- just abans de la mitja part mitjançant Luis Suárez, que ha demanat perdó al seu exequip després de definir amb molta sang freda dins l’àrea.

Perdona Coutinho

A la mitja part Ronald Koeman ha donat entrada a Sergi Roberto en el lloc de Nico. El Barça fins i tot ha incrementat el seu domini sobre la gespa, però topava una vegada i una altra contra el mur matalasser. La millor ocasió ha estat als peus de Coutinho després d’una jugada de fe de Gavi. La rematada del brasiler ha estat un pèl centrada i Oblak ha evitat el 2-1.

Minuts més tard el ‘14’ blaugrana ha deixat el seu lloc a Ansu Fati. El jove davanter blaugrana, que va tornar amb gol contra el Llevant, ha ofert bons minuts entre línies, però tot i així el Barça no ha aconseguit generar cap ocasió clara més de perill. La derrota a Madrid era un fet.