Jordi Alba, novetat per visitar l’Atlètic de Madrid

Jordi Alba, novetat per visitar l’Atlètic de Madrid

El lateral de L’Hospitalet és la novetat d’una llista de 22 jugadors on és baixa Pedri per lesió

Això no s’atura i arriba una nova jornada de Lliga, aquest cop amb un duel d’alçada contra l’Atlètic de Madrid al Metropolitano.

Els de Ronald Koeman visiten als matalassers amb la gran novetat de Jordi Alba, que ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria i està disponible pel tècnic holandès, mentre que Pedri té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

Així doncs, per aquest dissabte el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 22 futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico i Gavi

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres al matí els homes de Ronald Koeman han fet una última sessió d’entrenament prèvia al partit de dissabte a la nit a les 21 hores per acabar de perfilar els últims detalls.

 

En acabar la sessió s’ha donat a conèixer la llista dels 22 convocats amb la novetat a la llista de Jordi Alba respecte al darrer partit contra el Benfica, d’on cau Pedri per lesió.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut