FC Barcelona - Cadis: Sense gol (0-0)

FC Barcelona - Cadis: Sense gol (0-0)

Els culers empaten a zero en un partit on han escassejat les aproximacions ofensives i ha estat marcat per l'expulsió de F. De Jong en la segona part

Sense gol a Cadis. El FC Barcelona ha maldat per construir estadístiques ofensives i afinar punteria. D'aquesta manera, els de Koeman han empatat a zero. Un punt sostingut per les intervencions de Ter Stegen, que ha viscut amb més perill des de l'expulsió de Frenkie de Jong per doble targeta groga. 

 

Absència d'estadístiques ofensives

La posada en escena al Nuevo Mirandilla ha comptat amb escassos elements. Un xut de Dest, que ha ocupat el lateral esquerre, i una centrada melòdica de Gavi, segon jugador més jove a debutar com a titular amb el Barça en el segle XXI en totes les competicions, han dinamitat el pla discurs inicial. El de la Masia s'ha mogut amb desimboltura al mig del camp barcelonista, des d'on ha imprés velocitat a la circulació.

Memphis ha estat el següent en posar color porpra a la possessió culer. L'holandès ha exhibit detalls de qualitat efectius per superar el seu marcador i dotar de pulsacions l'atac de Koeman. Amb molts més focus que la defensa, poc exigida per les quasi inexistents ofensives del conjunt groc. 

Apareixen les ocasions fins a l'expulsió de De Jong

I si en el primer període, els porters no havien existit, en el segon ha canviat la tendència. Perquè una volada de Ter Stegen ha precedit una mà dura de Ledesma després d'un xut del barcelonista. Dues accions que han fet palès l'augment del ritme del partit. Més acrescut pel FC Barcelona, que s'ha mostrat molt més enèrgic i intens en camp contrari. Ara bé, frenat per l'expulsió per doble targeta groga del 21 culer. 

En conseqüència, les presències a l'àrea del Cadis han decaigut. I ha estat l'equip d'Álvaro Cervera qui ha fet tremolar l'electrònic. Sostingut per una nova aturada salvadora de l'i els contracops finals de l'equip de Koeman. Un elenc que no ha pogut perforar la xarxa del Cadis en una darrera transició dirigida per Piqué i finalitzada sense encert per Memphis. Així doncs, el Barça ha sumat un punt en la seva visita al Nuevo Mirandilla. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut