El que cal saber sobre el Cadis - Barça

El que cal saber sobre el Cadis - Barça

Els de Ronald Koeman visiten aquest dijous el Nuevo Mirandilla per buscar la primera victòria a domicili

El ritme no s'atura i, després del partit contra el Granada (1-1), el Barça tornarà a enfrontar-se contra un equip andalús. Aquest cop viatjarà a Cadis, en motiu de la sisena jornada de la Lliga (dijous, 23 de setembre, a les 22 hores). Un desplaçament en què els de Ronald Koeman volen tornar a la bona dinàmica a la competició domèstica i, al Nuevo Mirandilla, buscaran seguir sumant a la Lliga.

Com arriba el Cadis?

L'equip que dirigeix Álvaro Cervera arriba amb cinc punts en cinc jornades, després d'una victòria, dos empats i dues derrotes. En total, han rebut 8 gols i n'han marcat 6 (dos del 'Pacha' Espino i d’Álex Fernández i un del 'Choco' Lozano i de Negredo). Actualment, el Cadis ocupa la 13a posició.

Noms amb passat blaugrana

Jugadors que han passat per Can Barça figuren entre els integrants de la plantilla del Cadis. A excepció dels porters, hi ha un futbolista amb passat blaugrana a cada línia del camp: el defensa Fali, el migcampista Perea i el davanter 'Choco' Lozano

De fet, els tres van ser part del Barça B en un passat recent. Fali i Perea, amb Gerard López a la banqueta, van ser integrants de la plantilla que la temporada 2016/17 va ascendir a Segona Divisió.

mini_Entrenament01092016_pic_2016-09-01entreno31

Per una altra banda, el 'Choco' Lozano va arribar a l'equip durant l'estiu de 2017. Futbolista que, en cas d'anotar un gol contra el Barça, es convertirà en el primer jugador del Cadis del segle XXI que marca a la Lliga contra el Madrid (octubre de 2020) i contra el Barça. 

mini_FCBB-BDN03012018_1_pic_dsc_6423

Només un golejador blaugrana

Tal i com passava contra el Granada, només un dels integrants de l'actual plantilla del FC Barcelona sap el que és marcar contra el Cadis a la Lliga. Aquest és Luuk de Jong, que va marcar com a futbolista del Sevilla durant el setembre de 2020, al Nuevo Mirandilla.

Els darrers precedents

De ben segur que aquest dijous Ronald Koeman voldrà trencar l'estadística que diu que mai ha pogut vèncer el Cadis. En els compromisos de la temporada passada, després que el conjunt andalús retornés a la Primera Divisió després de 15 anys sense trepitjar la màxima categoria, el Barça no va poder vèncer ni en la primera ni en la segona volta.

En el primer partit, els blaugranes van visitar Cadis i van sortir de buit després d'encaixar una dolorosa derrota per 2-1. En el segon enfrontament entre ambdós equips, el Cadis va sorprendre i va aconseguir un punt de la seva visita al Camp Nou després d'un 1-1. 

 

El balanç total dels precedents entre Cadis i Barça sí que té un clar color blaugrana. Després de 26 partits, els culers s'han imposat en 19 ocasions, han cedit quatre empats i han encaixat tres derrotes.

Atenció a la pilota aturada

I un punt a tenir en compte: el Cadis ha anotat quatre dels últims cinc gols a la Lliga en jugades iniciades a pilota aturada, amb dos penals i dues faltes. Així doncs, el Barça haurà d'estar especialment alerta en aquest tipus d'ocasions, més encara perquè tres dels últims quatre gols rebuts a la competició domèstica han arribat de falta directa o després de córners.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut