Gran partit d’Araujo contra el Granada

Gran partit d’Araujo contra el Granada

El central uruguaià, autor de l’únic gol blaugrana, va ser un dels jugadors més destacats dels de Ronald Koeman

Ronald Araujo va ser el golejador blaugrana d’aquest dilluns contra el Granada. A més, va ser un dels futbolistes més actius. A banda de les 63 passades completades, Ronald Araujo va ser el futbolista que més rematades va completar a porteria, amb tres. 

Una d’elles va suposar el definitiu empat 1-1 contra el conjunt dirigit per Robert Moreno. Una estadística rècord per a un central del Barça en les dues últimes dècades, ja que només Rafa Márquez va superar les tres rematades a porteria (en va fer quatre en dues ocasions, en un Clàssic del curs 2004/05 i en un partit contra el Numància del mateix curs).

Líder en el joc aeri

La capacitat de Ronald Araujo és evident i la demostra molt sovint. Però el central uruguaià, amb les seves cinc rematades de cap d’aquest dilluns, s’ha convertit en el futbolista del Barça que més ocasions ha generat en el joc aeri des del 2009 en un mateix partit. En aquella ocasió Seydou Keita, contra l’Sporting de Gijón, va completar quatre rematades de cap. 

Si ens fixem en la resta de partits de Lliga, Araujo és el tercer futbolista amb més rematades de cap de la competició domèstica. En primera posició hi ha Cristiano Ronaldo (6) en un Reial Madrid-Màlaga (2015/16) i en la segona, empatat amb el defensa blaugrana, trobem a Deyverson en un Alabès-Atlètic de Madrid (2017/18). 

Finalment, cal destacar que la potència d’Araujo en el joc aeri l’ha convertit en el futbolista del Barça que més duels ha guanyat al llarg de les darreres temporades en aquest aspecte del joc. Els 12 duels aeris guanyats contra l’Eibar el curs 2019/20 i els 10 assolits aquest dilluns el consoliden en aquest aspecte. 

mini_2021-09-20_FCBvsGRANADA_47

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut