Espanya es classifica pels vuitens de final de l'Eurocopa

Espanya es classifica pels vuitens de final de l'Eurocopa

La selecció espanyola ha vençut Eslovàquia i es veurà les cares davant Croàcia en els vuitens de final, on també ha certificat el seu pas França, de l'Eurocopa. Sergio Busquets, MVP del matx

La selecció espanyola ha aconseguit el bitllet per als vuitens de final de l'Eurocopa després de vèncer a Eslovàquia per 5 gols a 0. El combinat de Luis Enrique, amb els blaugranes Èric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets i Pedri de titulars, supera així la fase de grups després de signar dos empats consecutius davant Suècia i Polònia. Classificada com a segona de grup després de la victòria de Suècia davant Polònia, a vuitens de final es veurà les cares amb Croàcia.

En clau blaugrana, tant Èric Garcia com Sergio Busquets van disputar els seus primers minuts en la present edició de l'Eurocopa, sent ambdós substituïts en el minut 70. Sergio, capità de la selecció, va tornar amb el combinat nacional després de passar el Covid-19, mentre que Èric Garcia també va sortir en l'onze titular. Per la seva banda, Jordi Alba i Pedri van encadenar la seva tercera titularitat consecutiva i van disputar els 90 minuts.

La selecció espanyola va saber sobreposar-se a un inici de partit complicat després de deixar escapar l'oportunitat de posar-se per davant en el marcador amb un penal errat per Morata. Un gol en pròpia porta del porter eslovac va servir per obrir la llauna, mentre que un cop de cap de Laporte va aplanar el camí i va permetre als de Luis Enrique agafar aire abans de la mitja part.

En un tram de la segona part fulgurant, Espanya va sentenciar el partit amb tres gols en 15 minuts. Sarabia, després d'una excel·lent passada de Jordi Alba, Ferran Torres i de nou un altre gol en pròpia van ser els autors de les anotacions. Sergio va ser reconegut com al jugador més destacat del partit.

França també certifica el pas a vuitens 

La França de Griezmann i Lenglet també ha certificat el seu pas a vuitens. Abans de l'empat contra Portugal, els francesos ja tenien el bitllet assegurat, però amb l'empat a dos a Budapest s'han classificat com a primers de grup. Ara, el 28 de juny a les 21 hores, jugaran contra Suïssa a Bucarest. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut