PRÈVIA | PSG – Barça: I per què no?

PRÈVIA | PSG – Barça: I per què no?

Els culers visiten el Parc dels Prínceps en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions en busca d’una remuntada èpica tot i la gran dificultat

Torna la Lliga de Campions. Els blaugrana, després d’una gran ratxa tant a la Lliga com a la Copa, afronten ara la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSG (dimecres, 21.00 hores). Els de Koeman visiten el Parc dels Prínceps en busca d’una remuntada que permetria als barcelonistes capgirar l’1-4 de l’anada.

El rival

El PSG de Mauricio Pochettino arriba al matx amb el gran resultat de l’anada al Camp Nou, però no es poden fiar del conjunt blaugrana. Des del duel contra el Barça, els parisencs han disputat quatre partits: una derrota i tres victòries consecutives. A la Lliga són segons, a dos punts de Lille, que és líder. El tècnic argentí compta amb les baixes de Moise Kean, Juan Bernat i l’exblaugrana Neymar.

Entrenador: Mauricio Pochettino
Balanç a la Champions: 5V – 0E – 2D
Màxim golejador a la Champions: Neymar Jr (6 gols)
Exculers a l’equip: Neymar Jr, Rafinha, Mauro Icardi* i Xavi Simons*
*només a les categories inferiors

Precedents

Barça i PSG s’han vist les cares en diverses ocasions a Europa, la majoria als darrers anys. En total, s’han creuat en 10 ocasions, sent la primera al curs 1994/95, on el PSG va ser el guanyador de l’eliminatòria dels quarts de final. Des de llavors, però, els culers sempre s’han emportat la victòria: el Barça va aixecar la recopa 1996-1997 davant el PSG (1-0) i va avançar ronda a les Champions 2012/13 (quarts de final) i 2014/15 (quarts de final) quan el seu camí es va creuar amb el del PSG. A més, també es van enfrontar en la fase de grups de la Champions 2014/15, amb un triomf per a cada conjunt.

Però en la memòria de tots els culers hi ha la remuntada de la temporada 2016/17. El 8 de març del 2017 el Barça va remuntar el 4-0 advers de l’anada. Aquella nit al Camp Nou els blaugrana van aconseguir un 6-1 en una nit màgica i que classificava al Barça per als quarts de final. Per què no tornar-ho a fer?

El Barça

El conjunt blaugrana arriba en una grandíssima dinàmica. Els culers no han perdut cap partit des de la derrota a l'anada, i acumulen una gran ratxa tant a la Lliga com a la Copa del Rei. Els de Koeman són finalistes de Copa després d'eliminar al Sevilla amb una gran remuntada, i a la Lliga continuen retallant punts i ja estan a només tres del líder. 

Pel que fa a la convocatòria, Ronald Koeman ha viatjat cap a París amb els següents 22 futbolistes: Ter Stegen, Dest, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembele, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki, Ilaix, Konrad i Mingueza. Són baixa Piqué, Araujo, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati, lesionats. 

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-psg

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut