Recordes la darrera visita del Cadis al Camp Nou?

El darrer Barça-Cadis de Lliga a Primera va ser el 29 d'abril del 2006, amb victòria culer 1-0

Gairebé 15 anys després el Camp Nou tornarà a viure un Barça-Cadis de Lliga a Primera. I és que la darrera vegada que l'Estadi va viure un duel entre blaugranes i gaditans va ser el 29 d'abril del 2006. Un partit en què el Barça es va acabar imposant per la mínima (1-0) amb una diana de Ronaldinho al minut 9. Els de Frank Rijkaard podrien haver ampliat el marcador, però Eto'o no va poder un transformar un penal a la segona meitat.

Henrik Larsson, present

L'actual tercer entrenador blaugrana és l'únic representant que actualment es troba al primer equip. L'exdavanter blaugrana va saltar a la gespa del Camp Nou al minut 67, en substitució de Giuly. Aquest diumenge, el suec aportarà la seva experiència i qualitat des de la banqueta per tal que el Barça pugui sumar tres punts més a la Lliga. Cal recordar que el Cadis compta amb diversos exblaugranes a les seves files com són Fali, Alberto Perea i 'Choco' Lozano.