El creixement de Pedri

El jugador canari va demostrar en el Valladolid-Barça la seva progressió i bons registres

Tot i la seva joventut, Pedri segueix demostrant la seva progressió i qualitat partit a partit. El Valladolid-Barça (0-3) d’aquest dimarts no va ser una excepció i el jugador canari va firmar un partit excepcional. Concretament va destacar en tres aspectes que repassem a continuació.

1. Connexió amb Leo Messi. El Nuevo José Zorrilla va ser l’escenari on Pedri va completar més passades cap a Messi aquest curs, amb 10. Entre elles es troba l'assistència de gol màgica d'esperó que va servir per situar el 0-3. Un fet destacable i més si tenim en compte que en l’anterior partit de Lliga, contra el València al Camp Nou va ser al revés. Leo Messi va repartir 12 passades al jugador canari. Així doncs, una associació entre els dos futbolistes que es troba en ple creixement.

Messi i Pedri

2. Rècord de minuts. Pedri és el segon jugador, dels nascuts l’any 2000 en endavant, que ha disputat més minuts fins al moment a la Lliga. Amb 766 minuts només el supera el jugador del València Yunus Musah. També hi trobem el defensa blaugrana Sergiño Dest en la quarta posició, amb 742 minuts disputats.

3. Progressió. En el Valladolid-Barça Pedri va assolir alguns rècords personals d’aquest curs. I és que va crear quatre ocasions de gol, igualant així el registre del partit contra l’Alabès. A més, amb tres regats el partit al Nuevo José Zorrilla és el partit amb més intents del jugador canari en aquesta Lliga.