La convocatòria per rebre el València

La convocatòria per rebre el València

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per a la visita del València al Camp Nou aquest dissabte

Segueix l’sprint final de la Lliga abans de les festes nadalenques i aquest dissabte és el torn del València qui visita el Camp Nou. El Barça rep als de Javi Gracia a casa a les 16.15 hores, en un duel on els valencians són dotzens a la Lliga amb 14 punts en 13 partits disputats, amb tres victòries, cinc empats i cinc derrotes. Per al partit contra els txe, Koeman ha facilitat aquest divendres a la tarda la llista de 23 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, O. Mingueza, Konrad i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Piqué, O. Dembélé, S. Roberto i Ansu Fati.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest divendres a la tarda, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el València. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut