PRÈVIA | Barça - Elx: La festa del Gamper

PRÈVIA | Barça - Elx: La festa del Gamper

Aquest dissabte a les 19 hores (Barça TV+), el conjunt blaugrana afronta el darrer amistós de la pretemporada en el primer partit de Koeman com a tècnic al Camp Nou

Torna el futbol al Camp Nou. Després de 42 dies des del darrer partit a l'Estadi, on els culers van superar al Nàpols per 3-1, la pilota tornarà a rodar aquest dissabte al santuari barcelonista. I ho farà amb el Trofeu Joan Gamper, que aquest any comptarà amb la presència de l'Elx, en un matx que tindrà lloc dissabte a les 19 hores.

Cal recordar que el matx només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció. El duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Tercer partit de pretemporada

Aquest serà el tercer i últim duel que disputen els homes de Ronald Koeman durant la pretemporada. En els dos primers, disputats a l'Estadi Johan Cruyff, els barcelonistes van aconseguir dues victòries: 3-1 davant el Nàstic de Tarragona i 3-1 contra el Girona. Ara, els culers buscaran el tercer triomf consecutiu abans d'afrontar l'inici de Lliga la propera setmana. Davant, però, hi haurà un rival que acaba de pujar a Primera Divisió, i igual que els culers, començarà la temporada la setmana vinent. 

La convocatòria

Per a aquest partit, el tècnic barcelonista ha decidit convocar els següents futbolistes: Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, N. Semedo, Piqué, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Lenglet , Trincao, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. de Jong, Junior, Pedri i Konrad. La principal novetat és Ansu Fati, que ha rebut l'alta mèdica, i Pjanic, que entra per primera vegada en una convocatòria. Com a curiositat, podrien debutar al Gamper un total de 9 jugadors: Pjanic, Pedri, Trincao, Ansu, Araujo, Iñaki Peña, Junior, Konrad i Braithwaite.

A més, Ronald Koeman ha destacat en les declaracions prèvies al partit que "Pjanic pot tenir minuts davant l'Elx", així que el bosnià podria debutar com a culer. També, l'entrenador holandès ha recalcat que "serà una bona prova davant un equip de la Lliga". Repassa, en el següent vídeo, totes les seves declaracions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut