Tot a punt per al Gamper

Tot a punt per al Gamper

El nou tècnic blaugrana, Ronald Koeman, s'ha fotografiat amb el trofeu juntament amb els nous fitxatges i els jugadors del filial en dinàmica amb el primer equip

Aquest divendres, el nou tècnic blaugrana, Ronald Koeman, juntament amb els nous fitxatges (Pedri, Trincao, Matheus i Pjanic) i els jugadors del Barça B en dinàmica amb el primer equip (Iñaki Peña, Riqui Puig, Ansu Fati i Araujo) s'han fet l'habitual fotografia amb el Trofeu Joan Gamper. Els culers rebran la visita de l'Elx aquest dissabte al Camp Nou (19.00 hores) en el que serà el darrer partit amistós de la pretemporada, abans d'afrontar el primer partit de Lliga la propera setmana contra el Vila-real.

Cal recordar que el matx només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció. El duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials.

Preparació abans del Gamper

L’equip de Ronald Koeman segueix preparant intensament aquesta pretemporada i aquest dissabte arriba la tercera prova en forma de partit. L’Elx visita el Camp Nou en el que serà una nova edició del Trofeu Joan Gamper a les 19 hores. Aquest divendres, l’equip ha entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper on ha estat Ansu Fati exercitant-se amb la resta dels seus companys. Per la seva banda, el brasiler Matheus ha fet treball específic després de la seva elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta com a part de la seva recuperació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut