Coutinho, MVP del Trofeu Joan Gamper 2020

Coutinho, MVP del Trofeu Joan Gamper 2020

El brasiler ha jugat 80 minuts i ha estat molt important en el triomf blaugrana

Philippe Coutinho està d’enhorabona. El jugador brasiler, que ha tornat al Barça després de la seva cessió al Bayern, finalitza la pretemporada amb bones sensacions, amb les seves actuacions contra el Nàstic, el Girona i l’Elx. Precisament en aquest darrer partit, el del Trofeu Joan Gamper 2020, ha acabat recollint el premi MVP al millor futbolista.

"Tenia moltes ganes de tornar a jugar al Camp Nou. Estic molt content, treballant bé per fer un bon any. He tingut molt bones sensacions i ara, en el meu retorn a Barcelona, tinc ganas que tot surti bé. Estic molt motivat", ha comentat Coutinho en declaracions als mitjans oficials del club.

De fet Koeman també ha parlat del brasiler i ha comentat que "tant de bo veiem una bona versió d'ell, perquè està treballant molt bé i és un futbolista que ha de ser important per a l'equip".

Cal recordar que el premi MVP del partit ha estat entregat a Coutinho després que els usuaris del web oficial del FC Barcelona hagin votat en una enquesta oberta durant tot l'enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut