Els convocats blaugrana per als compromisos internacionals

Els convocats blaugrana per als compromisos internacionals

Repassem les convocatòries nacionals dels blaugranes citats amb els seus respectius països

El FC Barcelona tornarà a tenir representació en els partits internacionals de seleccions. Fins ara s’ha confirmat que 16 futbolistes culers estaran amb les seves seleccions nacionals, amb la gran novetat de Leo Messi, que torna després de complir la sanció amb l’Argentina.

Sergio Busquets serà l’únic representant blaugrana en la convocatòria de la selecció espanyola. I és que Robert Moreno ha citat el migcampista de Sabadell per als partits contra Malta i Romania, classificatoris per a l’Eurocopa 2020.  

També està convocat per disputar partits internacionals el migcampista holandès Frenkie de Jong. Per la seva banda, Nélson Semedo forma part de la convocatòria de Portugal, Rakitic de la de Croàcia, Ter Stegen amb Alemanya i Griezmann i Lenglet de la llista de Didier Deschamps. Tots ells disputaran partits classificatoris per a la propera Eurocopa.

Possibles duels entre blaugranes

Arthur formarà part de la convocatòria del Brasil per disputar els partits contra l’Argentina, que compta amb la gran novetat de Leo Messi, i Corea del Sud. Per la seva part, Arturo Vidal ha entrat en la llista de Xile per enfrontar-se al Perú. Finalment, Luis Suárez està en la prellista de l’Uruguai per enfrontar-se a Hongria i l’Argentina, en el segon possible duel entre culers en aquesta aturada.

Cinc jugadors del Barça B

Pel que fa al Barça B hi ha fins a cinc futbolistes citats per disputar partits internacionals de seleccions. Iñaki Peña, Jorge Cuenca, Ansu Fati i Abel Ruiz estan citats amb la selecció espanyola sub-21. Finalment, Ludovit Reis també està convocat amb Holanda sub-21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut