Suárez, entre 10 i 15 dies de baixa

Suárez, entre 10 i 15 dies de baixa

Les proves mèdiques han confirmat que el davanter uruguaià es va fer un esquinç al turmell dret en el partit contra el Betis

Les proves realitzades aquest matí han confirmat que el jugador del primer equip Luis Suárez té un esquinç al turmell dret. El temps de baixa aproximat serà d’entre 10 i 15 dies. El jugador farà la seva recuperació amb els serveis mèdics del Club i no s’incorporarà amb la selecció de l’Uruguai. 

Cal recordar que el davanter va haver d'abandonar el terreny de joc a les acaballes del partit jugat al Benito Villamarín (1-4) a causa de les molèsties, i en el seu lloc va entrar Carles Aleñá. El ‘9’ blaugrana va marxar amb un regust agredolç, després de marcar un gol –el que posava el 0-3 al marcador– i fer una assistència en el segon gol de Leo Messi, però havent de ser substituït per lesió.

Amb aquesta diana, Suárez ja suma 18 a la Lliga, i es manté com el segon màxim golejador de la competició, només superat pel pitxitxi Leo Messi, que n’acumula 29. A més, cal recordar que amb el gol anotat davant el Betis, el davanter ja ha arribat als 128 gols a la Lliga, igualant els mateixos que va fer el seu compatriota Diego Forlán i situant-se com el màxim golejador uruguaià de la història de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut