Espanyol - Juvenil A: A un pas del títol de Lliga (1-1)

Espanyol - Juvenil A: A un pas del títol de Lliga (1-1)

Després de l'empat els blaugranes es poden proclamar campions si punxa el Saragossa

El juvenil A té la Lliga a tocar. Després de l'empat contra l'Espanyol (1-1), els jugadors d'Óscar López poden ser campions si el Saragossa punxa aquest diumenge. Mentrestant els blaugranes continuen dominant la taula de la competició amb 6 punts d'avantatge sobre el seu perseguidor.

El duel ha estat clarament dominat pels blaugranes, però els pericos han sabut aprofitar les seves opcions per avançar-se en el marcador. Finalment, un gol de Biel al darrer minut del temps reglamentari ha firmat l'empat final que permet al Barça sumar un punt més a una Lliga que ja tenen pràcticament al sac.

S'avancen els blanc-i-blaus

Primer part completament blaugrana. El conjunt d'Óscar López ha mantingut el control del joc gran part de la primera meitat, tot i que no ha estat suficient per avançar-se o mantenir l'empat en el marcador. En un contraatac del conjunt blanc-i-blau ha arribat el primer gol del partit. Una rematada que s'ha estampat al travesser ha estat aprofitada per Rivarés que l'ha enviat la pilota al fons de la porteria blaugrana (1-0, min. 13).

Amb aquest gol inicial, els culers han hagut de remar a contracorrent, però el d'Óscar López no s'ha donat per vençuts. Els barcelonins han tingut ocasions per empatar el resultat, sobretot amb un Ángel Alarcón i Toni Caravaca molt actius, però finalment no ha estat possible abans d'arribar al descans.

Arriba el gol blaugrana

A la represa, l'Espanyol s'ha fet petit i no ha gaudit d'oportunitat per obrir escletxa en el marcador. Això ho ha aprofitat el Barça que ha començat a generar ocasions de perill gairebé en cada atac. Les jugades més clares han estat de Marc Guiu i Ángel Alarcon.

Finalment, el premi a la insistència ha arribat a les acaballes del partit. Una cavalcada de Xavi Moreno per la banda esquerra ha acabat amb una centrada que ha caçat al vol Biel que ha rematat amb el cap per igualar el marcador (1-1, min. 89). Els blaugranes han gaudit d'alguna ocasió més per emportar-se el duel, però no han pogut materialitzar-les.

Fitxa tècnica

Espanyol, 1
Juvenil A, 1

Espanyol: Pacheco, Álex Yang, Ian Forns, Català, Marc López, Marc Delgado (58’, Pol Cid), Rivarés, Ciuró (75’, Pol Garcia), Arnau Sans, Barquero (89’, Fornell), Pecellín (89’, Alsina)

Juvenil A: Astralaga, Joan Anaya, Héctor, Alexis Olmedo (45' Ruben Cantero), Xavi Moreno, Biel Vicens, Dani Rodriguez (86’, Derek Cuevas), Toni Caravaca, Marc Guiu, Unai (83’, Cristo Muñoz), A. Alarcón (88’, Fabián Luzzi).

Gols: 1-0, Rivarés (min. 12); 1-1, Biel Vicens (min. 89)

Àrbitres: Enric Bureu. Amonestacions per els blanc-i-blaus Rivarés, Ian Forns, Arnau Sans i pel blaugrana Alexis Olmedo

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut