Juvenil B – Damm B: Victòria contundent en el primer partit de Lliga (3-0)

Els gols de Diego López, Zacarias i Mamadou han permès als de Franc Artiga superar amb èxit el primer partit del curs 19/20

El Juvenil B ha començat amb bon peu la lliga aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant la Damm B (3-0). El jugador blaugrana Diego López obria el marcador al minut 11, però la bona distribució de l’esfèric ha permès que els de Franc Artiga continuessin pujant gols al marcador. Així, l’enfrontament, marcat pel domini blaugrana des de l’inici, ha finalitzat amb la victòria blaugrana (3-0).

Els primers 45 minuts de partit han estat marcats per la contundència i per les arribades blaugranes a l’àrea rival. El domini blaugrana de la pilota ha permès que aviat Diego López obrís el marcador al minut 11, gràcies a l’assistència de Zacarias. Arran d’aquest gol els de Franc Artiga han continuat atacant i aprofitant els espais i, tot i el perill creat en ocasions pels davanters de la Damm, aviat han arribat nous gols blaugranes al marcador. Zacarias marcava el 2-0 gràcies a una passa de Mamadou i aquest últim tancava la primera meitat amb un altre gol al minut 44 de partit (3-0).

La segona part ha començat sense canvis a les files de tots dos equips. La Damm ha sortit amb molta més contundència i s’ha pogut veure un conjunt molt més ofensiu. L’ocasió més clara per al conjunt visitant ha arribat per part d’Alex Serradell, xut aturat per Jorge Carrillo, porter blaugrana que ha tingut més protagonisme en aquesta segona part. Tot i així, les ofensives i les arribades blaugranes a l’àrea rival han estat constants i, malgrat que en els darrers 45 minuts no han pujat gols al marcador, els de Franc Artiga han marxat a casa amb la primera victòria de la Lliga.

Fitxa del partit

Juvenil B, 3
Damm CF, 0

Barça: Jorge Carrillo, Marc Alegre, Pelayo Fernández (Miquel Juanola, min 66), Chadi Riald, Alejandro Balde, Marc Casado (Txus, min 57), Mamadou Saidou (Juan David, min 74), Dani Cervera (Leo Do Reis, min 83), Diego López, Marc Domenech i Zacarias Ghailan.

Damm CF: Gerard Font, Lucas Pariente, Biel Farres, Alex Serradell, Ivan Julián (Bernat Casadevall, min 84), Ruben Quintanuilla, Aaron Bocardo, Eric Vega, Alejandro Cande (Ashot, min 80'), Narcís Bou i  Raul Martínez.

Gols: 1-0, Diego López (min 11); 2-0, Zacarias (min 41); 3-0, Mamadou (min 44).

Àrbitre: Oscar Sauleda Torrent. Ha amonestat amb targeta groga als blaugranes Marc Casado i Pelayo Ferández i als visitants Biel Farres i Ivan Julian.