Juvenil B - UE Mollet: Campions de Lliga! (5-1)

Els de Fran Artiga compleixen les expectatives i guanyen contundentment el Mollet (5-1), victòria que serveix per coronar-se campions en la darrera jornada

El Juvenil B ja pot dir que és campió de Lliga. Qui ho anava a dir després de les tres derrotes consecutives a les jornades 25, 26 i 27. Però un tram final impecable encadenant set victòries consecutives – amb un parcial de 34 a 7– ha permès al Juvenil B aixecar un títol de Lliga més que merescut.

Però per fer-ho ha hagut de suar una victòria davant un rival que no li ha posat les coses fàcils. Tot i el resultat, el partit no s’ha decidit fins a la segona meitat. El primer acte ha estat igualat, ja que s'ha marxat al descans amb empat a un gràcies al gol de Marc Alegre contrarestat, després, per la diana visitant d'Eduardo.

Decidits a buscar la victòria

A la represa, però, els de Fran Artiga han estat una piconadora. Conscients de la importància vital de la victòria, s'ha vist un equip molt més ofensiu. Soldevila ha posat per davant els seus i l’han seguit Diego López, Jaume Jardí i Raúl Moro, aquest darrer des del punt de penal.

Un triomf molt celebrat que ha significat un nou títol de Lliga per al futbol formatiu blaugrana. Els culers s’han proclamat campions, després de 34 jornades molt disputades amb la Damm i l’Espanyol B.

Fitxa del partit:

Juvenil B, 5
Mollet, 1

Juvenil B: Ramón Vila, Marc Alegre (Anwar, min 73), Íker San Vicente, Aschalew (Josep, min 56), Balde, Adrià Altimira, Zacarías (Marc Domènech, min 81), Oriol Soldevila, Diego López (Sergi Altimira, min 67), Jaume Jardí i Raul Moro.

Mollet: Juan de Jesús, Rubén, Gabriel Jesús (Carlos, min 57), Íker, Aarón, Eric, Joel, Àlex (Nicolás, min 65), Pedro Lino, Eduardo (Àlex, min 51), Sebastián i Aliou (Daniel, min 46).

Gols: 1-0, Marc Alegre (min 30); 1-1, Eduardo (min 42); 2-1, Soldevila (min 47); 3-1, Diego López (min 59); 4-1, Jaume Jardí (min 71); 5-1, Raúl Moro (min 83).

Àrbitre: Daniel Galera Serrano. Groga al visitant Joel (min 77).