Juvenil B – Damm: Sense sort a les àrees (1-2)

Juvenil B – Damm: Sense sort a les àrees (1-2)

La falta d’encert en atac, sumada a l’efectivitat visitant de cara a gol, han permès a la Damm emportar-se la victòria de la Ciutat Esportiva

Sense fortuna a la Ciutat Esportiva. El Juvenil B ha perdut davant la Damm (1-2) en el partit corresponent a la 26a jornada del campionat de Lliga, triomf que permet als visitants superar el Barça per un punt a la classificació i treure-li el liderat. La falta d’encert en atac dels culers, sumada a la gran efectivitat de la Damm de cara a gol, ha acabat sent clau per a la resolució del partit.

El primer temps ha estat marcat per la igualtat sobre la gespa i també en el marcador, i és que cap dels dos conjunts ha pogut trencar la igualada en els primers 45 minuts. Els culers, a poc a poc, han anat tenint el control de la pilota i han disposat d’ocasions davant Álex Ruiz, però sense fortuna en la definició.

Ja a la segona meitat, tot i les diverses ocasions barcelonistes, els visitants han pogut avançar-se en el marcador mitjançant Karim, però els culers han reaccionat ràpidament amb el gol d’Adrià. Tot i això, ja a les acaballes del matx, i tot i la insistència blaugrana per buscar el gol de la victòria, Manu ha anotat per als visitants per acabar donant els tres punts a la Damm, que se situa líder.

Fitxa tècnica:

Juvenil B, 1
Damm, 2

Juvenil B: Vila, Alegre (Doménech, min 88), Iker, Aschalew (Anwar, min 86), Balde, Soldevila, Jaume Jardí, Adrià, Diego López (Zacarías, min 60), Brian Peña i Raúl Moro.
Damm: Álex Ruiz, Flavio (Joan Bergé, min 67), Gerard Morell, Ramón Terrats, Joel Arumi, Manuel González, Marc Esteban, Daniel Molina, Luis Aguilera (Marc Suárez, min 62), Karim (Oriol Bordas, min 78) i Aitor Sánchez (Guillem Navarro, min 71).
Gols: 0-1, Karim (min 73); 1-1, Adrià (min 75) i 1-2, Manu (min 83).
Àrbitre: Ávalos Martos. Ha amonestat el blaugrana Marc Alegre i els visitants Daniel Molina i Álex Ruiz amb targeta groga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut