Juvenil B - Unificación Bellvitge: Un líder que no afluixa (1-0)

Els culers s’emporten un duel que ha tingut moltes aproximacions, però que només ha vist un gol

Més que una victòria (1-0). El Juvenil B s’ha imposat per la mínima a l’Unificación Bellvitge en el matx de la jornada 24 de la Lliga. Els de Franc Artiga han guanyat gràcies a una diana de Raúl Moro en la primera meitat. Un gol que ha servit perquè el Juvenil B es refermi al capdamunt de la classificació amb 60 punts.

La primera meitat ha estat de domini absolut del Juvenil B, amb ocasions clares dels blaugranes davant un rival molt tancat al darrere. El conjunt dirigit per Franc Artiga ha protagonitzat les ocasions de més perill en el partit, entre les quals un xut de Soldevila que ha obligat al porter de la Unificación Bellvitge a lluir-se amb una gran aturada.

La insistència culer ha tingut el seu premi amb el gol Raúl Moro. Una diana que ha arribat al minut 23. Una acció en què el davanter barcelonista ha superat al porter visitant després d’una bona acció del Juvenil B. Però les repetides ocasions dels culers no han portat cap gol més, ni amb la superioritat numèrica als darrers minuts de joc. I, d’aquesta manera, l’1-0 ha estat el resultat definitiu. Un triomf que permet els blaugranes mantenir-se líders en solitari i ampliar l’avantatge al capdavant amb tres punts.

Fitxa del partit

Juvenil B, 1
Unificación Bellvitge, 0

Juvenil B: Cuñat, Alegre, Gerard, Aschalew (Marc Faja, min 4), Balde (Anwar, min 68), Álex Rico, Adrià, Altimira (Diego, min 79), Jaume Jardí, Soldevila (Roberto Laurel, min 86) i Raúl Moro.
Unificación Bellvitge: Aitor Riu, Jordi Navio, Guillem Recasens, Carlos Crespo, Joan Marc Leromes, Jude Michael, Jesus M. Narvaez (Valero, min 59), Marcos Martinez, Yassir Naitrabi, Gerard Pedrol i Gonpi (Dani, min 77).

Gols: 1-0, Raúl Moro (min 23).

Àrbitre: David Baron. Ha amonestat amb targeta groga els locals Rico (min 89) i Moro (min 75) i els visitants Valero (min 75) i Pedrol que ha estat expulsat per doble groga (min 89).