Vilaseca – Juvenil B: Ningú atura els de Franc Artiga (1-2)

El conjunt blaugrana segueix amb la seva marxa triomfal amb un nou triomf a domicili

L'equip culer no afluixa en el seu camí fins al títol de Lliga. Els nois de Franc Artiga han vençut per 1-2 a domicili al Vilaseca a la 23ª jornada de la competició. Els gols de Raúl Moro (min 14) i Zacarias (min 67) han batut la diana local, obra de Sebastián Valenzuela.

Els blaugrana han viatjat a terres tarragonines amb la voluntat de seguir guanyant i no han fallat. I ja en el primer quart d’hora s’han posat per davant. Tot i dominar la pilota, el combinat local ha igualat el matx, però en el segon temps Zacarías ha assegurat el triomf blaugrana al minut 67. Amb aquesta victòria, l’equip segueix la seva bona dinámica i es col·loca líder en solitari amb 67 punts, cinc més que la Damm, que té un partit menys.

La fitxa del partit

Vilaseca, 1
Juvenil B, 2

Vilaseca: Sergi Andreu, Moisés (Jose, min 75), Bona (Nico, min 78), Cotaina, Carlos Adrián, Valenzuela, Álex López, Marc Brull, Roger Royo (Mauri, min 68), Céspedes, Adri Villa

Juvenil B: Jorge, Jappy, Gerard, Faja, Balde (Aschalew, min 80), Rico, Zacarias (Sergi, min 78), Soldevila, Jardí, Brian (Diego, min 60) i Raúl Moro (Iker, min 88).

Gols: 0-1 Raúl Moro (min 14), 1-1 Valenzuela (min 25), 1-2 Zacarías (min 67)

Àrbitre: Jaume González Parra. Ha amonestat el locals Bona (min 46), Sergi Andreu (min 60) i Céspedes (min 86) i als blaugranes Gerard (min 46), Diego (min 86) i Jaume Jardí (min 89).