Juvenil A – Royal Anvers: Torna la Youth League

Juvenil A – Royal Anvers: Torna la Youth League

[16 hores, Movistar + Liga de Campeones i UEFA TV] L’equip dirigit per Òscar López rep al Johan Cruyff el conjunt belga en la primera jornada i afronta la màxima competició continental juvenil amb ambició i il·lusió

261 dies després torna la UEFA Youth League. I ho fa en un escenari privilegiat com és l’Estadi Johan Cruyff, on disputa els partits europeus el Juvenil A del FC Barcelona com a local. Els blaugranes afronten la màxima competició continental amb la màxima il·lusió i ambició i aquest dimarts s’estrenaran en la fase de grups davant el Royal Anvers belga (16 hores, Movistar + Liga de Campeones i UEFA TV). 

El curs passat el Juvenil A blaugrana va fer una fantàstica fase de grups amb grans partits i bons resultats que li va servir per classificar-se com a primer i perquè els futbolistes creixessin com a grup. Tot i que l’equip va acabar eliminat als vuitens de final davant l’AZ Alkmaar, el rendiment del curs passat a Europa va ser molt alt i molt positiu i, enguany, volen intentar arribar al màxim lluny possible.

Les paraules d’Òscar López

El tècnic del Juvenil A, Òscar López, ha explicat als mitjans del Club, en la prèvia del partit, que l’equip està preparat per afrontar aquesta competició: “L'afrontem amb moltes ganes i il·lusió per començar a gestionar partits d’aquest nivell”. I ha puntualitzat: ”Hem de tenir el control de totes les situacions que passen en partits d’aquesta competició, perquè t’enfrontes a rivals que tenen un gran nivell de concentració”. 

En aquest sentit, conscients que la principal tasca és la de la formació, Òscar López, ha destacat que “la competició i la formació van unides”. I ha afegit: “Nosaltres formem per competir millor, perquè els jugadors tinguin aquest bagatge en partits d’aquest nivell”.

Nil Calderó, per la seva banda, s’ha mostrat molt il·lusionat pel fet d'estrenar-se en la competició europea: “L’he vist, sempre, des de petit i poder-la jugar és un premi”.

La convocatòria

Aquesta temporada el Juvenil A tindrà una plantilla en què molts dels seus jugadors no han disputat cap partit de la UEFA Youth League i, per tant, serà la seva primera experiència en aquesta competició. Molts d’ells són juvenils de primer any, i fins i tot hi ha cadets de segon any, com és el cas de Guille Fernández, en dinàmica de Juvenil B i Juvenil A. Noah Darvich, jugador del Barça Atlètic, reforçarà l’equip per a aquest partit. 

Aquests són els 20 jugadors convocats per al partit: Yaakovishbili, Aarón Alonso, Eder Aller, Albert Navarro, Andrés Cuenca, Álvaro Cortés, Eman Kospo, Olmedo, Xavi Espart, Cristo, Darvich, Pau Prim, Juan Hernández, Guille Fernández, Brian Fariñas, Dani Ávila, Arnau Pradas, Nil Calderó, Marc Guiu i Dani Rodríguez.

Entrada gratuïta per als socis i sòcies i l'afició

Per a aquest partit, tots els socis i sòcies i l'afició que vulguin accedir al Johan Cruyff per veure el partit podran adquirir la seva entrada a les portes d’accés de l'Estadi de manera gratuïta.

La competició, l'escenari i el rival ja estan a punt per fer-nos gaudir de nou. L’espectacle està assegurat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut