Saragossa - Juvenil A: Cop d’autoritat a la Lliga (0-1)

Els blaugranes es tornen a posar primers a la Lliga després de superar els aragonesos gràcies al gol d’Ilias Akhomach a la primera part

El Juvenil A és el nou líder de la Divisió d'Honor juvenil, després de superar el Saragossa per 0-1 amb un solitari gol d'Ilias Akhomach al minut 12. Amb aquesta victòria, els blaugranes es posen dos punts per sobre dels aragonesos a falta de sis jornades per al final de la competició. Un bon cop d'autoritat a domicili.

Ilias, decisiu

Ha estat un gran inici de partit del Barça. I és que els jugadors d'Óscar López només han necessitat 12 minuts per obrir la llauna amb una gran jugada entre Ilias Akhomach i Ángel Alarcón, quan el de Castelldefels ha fet una paret amb Ilias i el marroquí no ha perdonat (0-1, min. 12).

A més, després del gol, els blaugranes han estat superiors al Saragossa i han intentat fer créixer l'avantatge, però sense sort. Alarcón ha estat el que més ho ha buscat amb alguns xuts llunyans, però no ha estat capaç de superar a De Cea, el porter aragonès.

El marcador no canvia

A la represa, ara sí, el Barça ha hagut de patir, ja que el Saragossa ha buscat amb més intensitat l'empat. Però els catalans no han afluixat i han sabut defensar i aguantar el resultat. I, si no, també ha aparegut un gran Astralaga quan l'equip més l'ha necessitat amb alguna aturada de mèrit.

Els blaugranes, a través d'algun contracop, han intentat sentenciar i han tingut una de les més clares de la segona part, però Derek ha fallat sol davant el porter ja en el temps afegit. De totes maneres, el resultat no s'ha mogut i els blaugranes han sumat tres punts molt importants per lluitar el títol de Lliga i col·locar-se primers de la classificació.

LA FITXA

Saragossa, 0
Juvenil A, 1

Saragossa: De Cea, Beamonte, Joel Andrés (Jhonni, min. 83), Linares, Keita, Lahoz (Jano, min. 69), Chema, Barrachina, Yoha, Lucas (Marco, min, 77) i Liso.

Juvenil AAstralaga, Héctor Fort, Casas, Sergi Domínguez, Xavi Moreno (Cantero, min. 90), Biel Vicens, Ilias Akhomach, Aleix Garrido (Anaya, min. 66) , Marc Guiu (Derek, min. 75), Unai (Cristo, min. 66) i Alarcón (Dani Rodríguez, min. 66).

Gols0-1, Ilias Akhomach (min. 12).

ÀrbitreGuillermo Gómez. Ha amonestat amb targeta groga a Yohanner, del Saragossa, i a Aleix Garrido, Unai i Dani Rodríguez, del Barça.