Juvenil A – AZ Alkmaar: La classificació en joc en el retorn europeu

Juvenil A – AZ Alkmaar: La classificació en joc en el retorn europeu

(16 hores, Barça TV i #Vamos) El conjunt blaugrana busca l’accés als quarts de final de la UEFA Youth League a partit únic a l’Estadi Johan Cruyff

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimecres (16 hores) el duel de vuitens de final de la UEFA Youth League. El conjunt dirigit per Òscar López rep l’AZ Alkmaar a l’Estadi Johan Cruyff amb l’accés als quarts de final en joc, ja que l’eliminatòria es disputa a partit únic. Un partit que es podrà seguir en directe per Barça TV i al canal #Vamos de Movistar+. A més, l'entrada per presenciar el partit serà gratuïta, i s'haurà de recollir als accessos de l'estadi.

Accés per vies diferents

El conjunt blaugrana vol fer-se fort al seu estadi per continuar endavant a Europa, en una competició que il·lusiona i apropa els joves jugadors al futbol professional al qual volen arribar. Després d’una fase de grups impecable, amb quatre victòries i dos empats, el Juvenil A es va classificar com a primer del grup C per davant de l’Inter de Milà, el Bayern de Munic i el Viktoria Plzen. Així, es va classificar directament per als vuitens, evitant una ronda.

L’AZ Alkmaar, per la seva banda, va accedir a aquesta ronda a través de la ruta dels campions, i en el play-off d’accés als vuitens es va imposar clarament a l’Eintracht de Frankfurt per 5-0. Un avís del potencial del conjunt dels Països Baixos per als blaugrana de cara al partit d’aquest dimecres al Johan Cruyff.

Concentració i il·lusió

En la prèvia de l’eliminatòria, tant Òscar López com Marc Casadó van advertir del perill del rival i van destacar la il·lusió que desperta la competició en el seu equip. “És un equip amb un gran potencial ofensiu i que domina molt bé les transicions ofensives quan recupera la pilota”, va explicar el tècnic blaugrana. El capità de l’equip, per la seva banda, va afirmar que “estem tots preparats i amb moltes ganes, sabem que ho hem de donar tot en els 90 minuts”.

De cara a aquest partit Òscar López podria comptar amb diversos jugadors del Barça Atlètic que ja van reforçar l’equip durant la fase de grups. En els entrenaments previs, el tècnic del Juvenil A va poder treballar amb jugadors com Marc Casadó, Chadi Riad, Pelayo, Ilias Akhomach i Víctor Barberà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut