Juvenil A-SD Huesca: Golejada per recuperar sensacions (4-0)

Juvenil A-SD Huesca: Golejada per recuperar sensacions (4-0)

El Juvenil A ha superat l'Osca després de dos empats seguits i ha mantingut la porteria a zero en un partit rodó, sobretot al segon temps

Victòria necessària i tranquil·litzadora la que ha aconseguit el Juvenil A en la visita de l'Osca a la Ciutat Esportiva. El partit s'ha desencallat poc abans del descans, i una gran inspiració al començament del segon temps ha servit per construir la golejada.

Pressió afegida pel Juvenil A

Els blaugrana han sortit al camp amb l'obligació habitual de guanyar el seu partit per mantenir el liderat de la competició, però amb la pressió afegida d'haver empatat els últims dos partits de lliga. I potser aquesta pressió ha fet que en els primers compassos la igualtat hagi estat la nota dominant. La primera mitja hora no ha tingut excessiva brillantor, ni per un costat ni per l'altre, més enllà d'un xut llunyà de Toni Caravaca que el porter de l'Osca ha pogut refusar.

No ha estat fins que Lamine Yamal, partint des de la banda dreta, ha entrat més en joc, quan el Barça ha trepitjat l'àrea contrària amb més assiduïtat. El mateix Lamine, al minut 38, ha provocat un penal que no ha pogut transformar per la intervenció del porter Brosed. Però el Barça ja havia fet el pas endavant que necessitava i el primer gol no s'ha fet esperar.

El capità obre el camí cap al triomf

A les acaballes del primer temps, el capità Arnau Casas ha rematat al fons de la xarxa una pilota morta després d'una centrada de Joan Anaya (1-0, min. 45) per enviar el partit al descans amb un mínim avantatge blaugrana. Al segon temps, després d'haver fet el més difícil, els d'Òscar López s'han alliberat i el camp s'ha inclinat totalment cap a la porteria dels altaragonesos.

2022-02-23_FCBJUVENILAvsHUESCA_08

Marc Guiu ha ampliat la diferència aprofitant una gran passada llarga d'Arnau Casas i deixant pel camí al porter rival (2-0, min.49). La insistència dels blaugrana ha anat acompanyada del talent, i una passada sublim de Lamine Yamal amb l'exterior del seu peu esquerre ha servit com a assistència per a Toni Caravaca, que ha definit ras i potent (3-0, min. 61).

Golejada abans d'una setmana important

També s'ha sumat a la festa Cristóbal Múñoz, en una de les seves primeres intervencions, per pentinar una gran centrada de Dani Rodríguez superant la sortida del porter (4-0, min. 66). Amb gairebé mitja hora al davant, el ritme ha acabat afluixant i el duel s'ha acabat tancant amb un 4-0 que permet als culers recuperar la confiança després de dues setmanes deixant-se punts i afrontar una setmana molt exigent.

Primer, dimecres a les 16.00h toca ciita europea al Johan Cruyff amb l'anada dels vuitens de la Youth League contra l'AZ Alkmaar, i el cap de setmana, diumenge a les 12.00h, desplaçament a Vilablareix per veure's les cares amb el Girona, un partti al qual el Barça també arribarà amb dos punts més que el Saragossa, que ha superat per 2-0 el Badalona.

Fitxa del partit:

Juvenil A: 4

SD Huesca: 0

Juvenil A: Ander Astralaga, Joan Anaya, Arnau Casas, Sergi Domínguez (Cantero, min. 67), Xavi Moreno (Gerard González, min. 63), Biel Vicens (Gerard Hernández, min. 46), Lamine Yamal (Nil, min. 63), Toni Caravaca, Marc Guiu, Unai Hernández (Cristóbal Muñoz, min. 63) i Dani Rodríguez.

SD Huesca: David Brosed, Moha Saadouni (Lucas, min. 59), Diego Espinosa, Álex Calvo (José Valentín, min.75), Javi Lizáldez, Juan Cano (Diego Martínez, min. 67), Hugo Gómez (Diego Ibáñez, min. 67), Juan Soria, Ayman Arguigue (Álex Ciria, min. 75), Héctor Taboada i Ñama Macalou.

Gols: 1-0, Arnau Casas (min. 45); 2-0 Marc Guiu (min. 49); 3-0, Toni Caravaca (min. 61); 4-0, Cristóbal Muñoz (min. 65).

Àrbitre: Ramírez Plaza. Ha mostrat targeta groga a Biel Vicens i Toni Caravaca, del Barça, i a Moha, Lucas i José Valentín, de la SD Huesca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut