Victòria del Juvenil A en l’amistós davant el juvenil del Manchester United

Els blaugranes han superat el conjunt anglès per 3-1 amb gols de Toby Collyer en pròpia porta, Marc Guiu i Lamine Yamal

El Juvenil A del FC Barcelona ha superat per 3-1 al juvenil del Manchester United aquest dijous al matí, en l’amistós que s’ha disputat al camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Toby Collyer en pròpia porta, Marc Guiu i Lamine Yamal han estat els golejadors per part blaugrana.

El partit que ha estat intens i igualat fins a la segona meitat – el resultat era d’1-1 al descans -, s’ha resolt favorable als culers als minuts finals quan Guiu i Lamine Yamal han marcat dos gols en cinc minuts.

L’amistós ha comptat també amb la presència dels jugadors del Barça Atlètic amb menys càrrega de minuts. Així doncs, han disputat el duel Nil Ruiz i Fabio Blanco, així com també, Ilias Akhomach, que no podrà jugar els propers quatre partits amb el filial blaugrana per sanció.

També han tingut minuts els internacionals amb la selecció espanyola sub17 que han guanyat aquesta setmana el Torneig Internacional de ‘El Algarve’, Pau Prim, Marc Guiu, Lamine Yamal i Héctor Fort.

El duel ha servit d’aperitiu de l’eliminatòria que es viurà d’aquí unes hores al Camp Nou amb l’anada dels setzens de final de la Europa League (18.45 hores). Aprofitant la bona relació entre tots dos clubs i el duel europeu posterior al Camp Nou, els dos equips juvenils han tingut l’ocasió d’enfrontar-se, en el que ha estat un duel atractiu.

Cal recordar que el Juvenil A afrontarà d’aquí a 15 dies l’eliminatòria de vuitens de final de la UEFA Youth League davant l’AZ Alkmaar a l’Estadi Johan Cruyff (1 de març – 16 hores) i de ben segur que ha servit a l’equip de preparació.