L’AZ Alkmaar, rival als vuitens de final de la UEFA Youth League

L’AZ Alkmaar, rival als vuitens de final de la UEFA Youth League

L’eliminatòria es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff el 28 de febrer o 1 de març a partit únic

L’AZ Alkmaar serà el rival del Juvenil A del FC Barcelona als vuitens de final de la UEFA Youth League. Així ho ha deparat el sorteig que s’ha celebrat aquest dilluns a la seu de la UEFA, a Nyon. Els culers que partien en el bombo 1 amb els campions de la fase de grups s’enfronten al conjunt holandès que per arribar als vuitens ha hagut de disputar la ruta dels campions domèstics i superar amb contundència per 5-0 a l’Eintracht de Frankfurt en la ronda de setzens de final. L’eliminatòria es disputarà el 28 de febrer o 1 de març a l’Estadi Johan Cruyff i a partit únic.

En el sorteig també ha quedat configurat tot el quadre de la competició continental juvenil fins a la Final. D’aquesta manera, si els blaugranes superen l’eliminatòria de vuitens de final s’enfrontaran als quarts de final al guanyador de l’enfrontament entre el Real Madrid i el RedBull Salzburg, també a l’Estadi Johan Cruyff i a partit únic. Un duel que servirà per buscar una plaça per a la Final Four. 

3200x2000-CHAMPIONS-YOUTH-bracket-VUITENS-2022_23-

En cas de classificar-se per a la Final Four que es disputarà a Nyon del 21 al 24 d’abril, els blaugranes es veurien a les semifinals amb el vencedor de les eliminatòries entre Sporting Club-Ajax i Liverpool-Porto i ho faran com a visitants, mentre que si passen a la final, ho faran com a locals.

Les altres eliminatòries de vuitens

Milan AC – Ruh Lviv

Liverpool – Porto

At. Madrid – Genk

Borussia Dortmund – PSG

Hajduk Split – Manchester City

Sporting Clube Portugal – FC Ajax

Real Madrid - Redbull Salzburg

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut