Juvenil A-CF Damm: Domini culer sense el premi del gol (0-0)

Juvenil A-CF Damm: Domini culer sense el premi del gol (0-0)

Un Barça amb moltes baixes per diversos motius ha tingut les ocasions més clares, però no ha trobat la forma de marcar

El Juvenil A blaugrana ha tornat a topar amb la resistència en bloc de la Damm, que en lliga s'ha demostrat infranquejable tot i els intents dels culers. Perquè, si el partit de la primera volta va suposar la primera i, de moment, única derrota dels d'Óscar López en aquesta Divisió d'Honor, aquest dissabte els cervesers s'han endut un punt de la seva visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Moltes baixes pel Juvenil A

El Barça ha afrontat el duel contra el tercer classificat amb una llarga llista de baixes com els internacionals Lamine Yamal, Héctor Fort i Marc Guiu, alguns lesionats com Gerard Hernández o Aleix Garrido i d'altres per motius més positius com la convocatòria d'Ángel Alarcón amb el primer equip i de Sergi Domínguez amb el Barça Atlètic.

Possessió però poques ocasions

No obstant, això no ha impedit que els culers portessin la veu cantant durant tot el partit, acumulant bona part de la possessió, però amb dificultat per generar perill al marc del porter Aljama, que ha ahgut d'intervenir en els últims compassos del primer temps als xuts de Derek i Toni Caravaca, les úniques de la primera meitat.

El guió no ha canviat massa a la segona meitat, amb els culers gairebé monopolitzant la pilota iamb alguna tímida aproximació per la Damm, que ho ha intentat a base de xuts llunyans. Quan tot semblava abocat a l'empat, ha arribat la més clara, amb un cop de cap de Luzzi que el porter visitant ha aturat sibre la línia per tancar el partit sense gols. 

Fitxa del partit:

Juvenil A, 0

CF Damm, 0

Juvenil A: Ander Astralaga, Joan Anaya, Arnau Casas, Martin Georgiev (Rubén Cantero, min 80), Xavi Moreno, Toni Caravaca, Dani Rodríguez, Cristóbal Muñoz (Brian Fariñas, min 46), Hugo Alba (Fabián Luzzi, min 63), Unai Hernández (Biel Vicens, min 63) i Derek Cuevas (Gerard González, min 80).

CF Damm: Aljama, Manel, Robert, Cortés, Jan (Pol, min 45), Yahir, Jurado (Lluís, min 79), Pedro (Sergio, min 74), Sando (Eliott, min 74), Javi (Rivera, min 83) i Miguel.

Àrbitre: Ávalos Martos. Ha amonestat amb targeta groga Joan Anaya i Arnau Casas, del Juvenil A, i a Cortés, Jan, Yahir i Pol, del CF Damm.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut