CE Sabadell-Juvenil A: S'imposen en l'últim sospir (0-1)

Victòria molt suada dels blaugrana, amb un gol en pròpia porteria en el minut 92

Triomf in extremis del Juvenil A en la seva visita al CE Sabadell (0-1). Partit igualat i sense massa ocasions a destacar, però els blaugrana han aconseguit sumar els tres punts en els darrers compassos. Una acció en el 92', després d'una jugada de Lamine Yamal, ha acabat amb gol en pròpia dels locals i el definitiu 0-1. Cal destacar la presència de jugadors del Juvenil B davant les baixes dels blaugrana. Pau Prim i Cristo, des de l'inici, i Marc Guiu, a la segona part, han gaudit de minuts.

Igualtat sense gols

La primera part ha acabat sense gols, tot i els intents del Sabadell i del Juvenil A per intentar moure l'electrònic. Poques ocasions a destacar en uns primers 45 minuts igualats entre els dos conjunts i en què el marcador s'ha mantingut sense gols (0-0).

Tres punts en els darrers compassos

La segona meitat ha donat pas a un matx molt semblant a la primera meitat, bastant gris i sense massa ocasions de perill destacades. Però la insistència del Juvenil A ha acabat trobant el seu premi. En el 92' els locals han marcat en pròpia després d'una jugada de Lamine Yamal. Un gol que val tres punts.

Sabadell, 0
Juvenil A, 1

Sabadell: Ciurans, Ricard Pulido, Dani Ramírez, Pol Castell, Eric Hill, Luque (Oliver, min 66), Xiaoke (Denis, min 79), Sander, Adrià Petit (Ian Martinez, min 79), Manu Abalos (Nil Castell, min 61) i Lluc Maymó (Eric Massó, min 66).

Juvenil A: Ander Astralaga, Héctor Fort (Anaya, min 66), Arnau Casas, Sergi Domínguez, Gerard González, Pau Prim, Lamine Yamal, Toni Caravaca, Dani Rodríguez, Cristóbal (Marc Guiu, min 45) Múñoz i Derek Cuevas (Luzzi, min 66).

Gols: 0-1, Pol Castell pp (min 91).

Àrbitre: Oltra Sage. Ha amonestat amb targeta groga els jugadors del Sabadell Ian Martinez i Oliver i el jugador del Juvenil A Hector.