Cerdanyola – Juvenil A: Victòria de líder (0-2)

Els blaugranes sumen un important triomf en un duel que han dominat des dels primers minuts

Després de l’empat en la darrera jornada al camp del Sant Andreu, el Juvenil A ha tornat al camí de la victòria (0-2). I ho ha fet de la millor manera possible; en un altre partit disputat com a visitant, els blaugranes han sentenciat el duel en els primers 30 minuts gràcies als gols de Víctor Barberà i Juanda. Amb aquest resultat, els nois d’Òscar López sumen el 23è triomf de la temporada en lliga i s’apropen, una mica més, a la revalidació del campionat de Divisió d'Honor Juvenil.

Exhibició blaugrana

Primera meitat enlluernadora del Juvenil A. Les llargues possessiones blaugranes, combinades amb un ritme de pilota de vertigen i una alta intensitat defensiva, han donat pas, ràpidament, als gols culers. Víctor Barberà, finalitzant una gran passada filtrada d’Aleix Garrido amb un potent xut, ha estat l’encarregat d’obrir la llauna barcelonina (0-1, min. 7).

Minuts més tard, Juanda ha donat continuïtat a la superioritat blaugrana rematant, sense oposició, una magnífica centrada d’Estanis Pedrola (0-2, min. 27). En els darrers minuts del primer acte, els visitants han seguit dominant el matx, però no han pogut culminar les bones ocasions que han generat i han marxat al descans amb l’avantatge de dos gols.

Certifiquen el triomf

A la represa, el rumb del partit no ha virat. Els blaugranes han continuïtat imposant la seva llei sobre el terreny de joc i s’han seguit aproximant a la porteria local amb diverses ocasions generades ,principalment, per Víctor Barberà i Aleix Garrido. Tanmateix, en aquesta segona part, l’encert no ha estat de part dels culers i l’electrònic no s’ha mogut. (0-2).