El Cadet B amplia diferències

El Cadet B amplia diferències

L’equip de Cristian Catena supera el segon classificat, el Cornellà B, per 2-0 i amplia a 8 punts el seu avantatge al capdavant del Grup 1 de Preferent en un cap de setmana en què els equips del futbol formatiu amateur han sumat 12 victòries i un empat

GIMNÀSTIC TARRAGONA  – CADET A

Val el solitari gol d’Antonio Jesús (0-1)

Els blaugranes van aconseguir una victòria molt treballada davant un rival que no els va posar les coses fàcils. Els nois de Franc Artiga saben que no poden perdre cap punt en la seva lluita amb el primer classificat, l’Espanyol, que els avantatja en un punt, i no van fallar. El partit va començar molt igualat i no va ser fins al minut 39 quan Antonio Jesús va marcar el primer i únic gol de l’enfrontament. Aquesta diana va servir per donar més confiança al Barça, que va controlar el partit en tot moment contra un rival que no va renunciar a la defensa de cinc malgrat anar per darrere en el marcador. A la represa, els blaugranes van mantenir el resultat i van aguantar fins al final, i van poder sumar així tres punts més a la classificació. Els de Franc Artiga sumen un total de 38 punts en 14 partits i la propera jornada rebran el Vilassar de Mar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – CORNELLÀ B

Important victòria per ampliar diferències davant del segon classificat (2-0)

El Cadet B de Cristian Catena tenia davant seu un dels rivals més complicats de la Lliga i afrontava, per tant, un dels partits més decisius de la temporada. D’aquest partit depenia si el Cornellà B els atrapava al capdavant del Grup 1 de Preferent, o bé si els blaugranes aconseguien distanciar-se. Va ser la segona opció. Conscients de la dificultat de l’enfrontament, el Cadet B va fer un partit molt sòlid i al minut 42 la sort els va jugar de cara quan el jugador rival Pol Salvia va marcar un gol en pròpia porta després d’una bona jugada d’Iván Julián, que ahir reapareixia després de lesionar-se durant la pretemporada. El Barça va saber jugar el partit amb intel·ligència i al minut 74 aconseguia el 2-0 en una acció de Raúl Martínez. Els de Cristian Catena lideren ara la classificació amb 8 punts d’avantatge sobre el Cornellà B i la setmana vinent jugaran al camp del Nàstic B, vuitè classificat.

INFANTIL A – JÀBAC I TERRASSA

Empat inesperat contra un rival molt rocós (1-1)

El nois de Carles Martínez van deixar escapar un punt dissabte passat a la Ciutat Esportiva davant d’un Jàbac i Terrassa molt rocós que va aprofitar l’única ocasió de gol de què va disposar per fer el seu gol (1-1). L’empat deixa el Barça líder de la Divisió d’Honor però empatat a punts amb un Espanyol al qual supera per un millor goal average general. Un extraordinari gol en el llançament d’una falta directa de Jorge Alastuey, al minut 13, donava ales als de Carles Martínez per aconseguir la primera victòria de l’any, però els egarencs es van encarregar de trencar les esperances blaugrana amb una diana al contraatac de Roger García (min 59). Tot i que l’Infantil A va intentar apropar-se a l’àrea contrària per sumar els tres punts a la classificació i que va disposar d’una excel·lent doble ocasió de Mamadou Saidou, es van haver de conformar amb l’empat. Els blaugranes continuen liderant la competició amb 37 punts i la propera jornada jugaran al camp de l’Atlètic Segre, penúltim equip classificat de la Divisió d’Honor Infantil.

IGUALADA – INFANTIL B

El gol de Xavi Planas sentencia un bon partit (0-1)

Els nois de Sergi Milà van aconseguir una important victòria al difícil camp del tercer classificat gràcies a un solitari gol de Xavi Planas al minut 45 (0-1). L’Infantil B tornava a la competició després de guanyar aquest Nadal LaLiga Promises a Tenerife davant de l’Atlètic de Madrid i ho feia sense els seus dos jugadors andalusos, Gavi i Juan Larios, que tenien permís per allargar les vacances familiars i sense un Adrià Capdevila que estava malalt. Però l’equip va jugar a un gran nivell, amb el seu característic futbol associatiu, davant d’un rival molt físic que els va posar les coses molt difícils. L’Infantil B manté, amb aquesta victòria, els dos punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Reus Deportiu, i la propera jornada rebrà la visita del Gimnàstic de Tarragona B, desè classificat del Grup 1 de Preferent.

ALEVÍ A – GIMNÀSTIC MANRESA B

Contundent victòria per començar l’any (8-0)

L’Aleví A va tenir un bon començament d’any i va disputar un partit molt complet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del Gimnàstic Manresa B (8-0). Els nois de Marc Serra van dominar gairebé tots els registres del partit i sobre el terreny de joc es va veure un bon matx. Al minut 18, Denis Cruces, ja recuperat de la seva lesió, va inaugurar el marcador per començar a donar un petit avantatge als blaugranes, que ja no van parar fins a la fi del partit. Solo Traoré va ser un dels jugadors més destacats, ja que el jove davanter blaugrana va aconseguir un hat-trick. Raúl Alarcón, Tomás Carbonell, Jan Molina i Pau Fernández van arrodonir la golejada. L’Aleví A lidera el Grup 1 de Preferent amb 13 victòries en els 13 partits disputats i avantatge en sis punts al segon classificat, la Damm B. Els nois de Marc Serra han superat aquest cap de setmana la barrera dels 100 gols anotats i ja en porten 105. La propera jornada juguen al camp del tercer classificat, el Sant Gabriel.

ALEVÍ B – ARGENTONA

Dotzè triomf consecutiu per no perdre l’estela del líder (6-1)

Els nois de Jordi Pérez van començar l’any amb bones sensacions després d’aconseguir una treballada victòria, la dotzena consecutiva en aquesta Lliga, davant de l’Argentona (6-1). Arnau Gracia va obrir el marcador ben aviat, al minut 8 de partit, i va encarrilar el triomf de l’Aleví B. Joan Anaya i Kevin Kelly van ser dos dels jugadors més destacats del partit. Tots dos van marcar per partida doble i d’aquesta manera van poder col·laborar per ajudar els seus companys a treure un bon resultat i començar el 2017 amb molt bona nota. Bilal Achhiba va completar la llista de golejadors. Aquest triomf serveix perquè l’Aleví B segueixi en una lluita constant per la primera plaça amb l’Espanyol A, actual líder amb un punt d’avantatge sobre els blaugranes. L’Aleví B jugarà la propera jornada al difícil camp del Mollet, cinquè classificat del Grup 2 de Preferent.

CIUDAD COOPERATIVA – ALEVÍ C

El líder tampoc perdona lluny de la Ciutat Esportiva (3-7)

Els nois de David Sánchez van obrir l’any amb una contundent victòria per 3-7 lluny de la Ciutat Esportiva que els permet mantenir el liderat amb dos punts d’avantatge sobre l’Atlètic Sant Just tot i tenir un partit menys, que disputaran el 19 de gener contra l’Escola de Futbol Gavà. L’Aleví C va començar perdent per 2-0 al minut 18 però va reaccionar amb rapidesa amb un gol de Pau Prim i dos més de Marc Guiu, que posaven el 2-3 al marcador al minut 25. A partir d’aquí tot va ser més senzill. Alejandro Domínguez feia el 2-4 (m. 34) i Pau Prim, una altra vegada, Jan Quiles i Héctor Fort feien el 2-7. El gol final de l’equip local no va tacar un bon partit de l’Aleví C que la propera jornada rebrà la visita del sisè classificat, el Castelldefels.

ALEVÍ D – VILADECANS

Bon resultat per iniciar l’any (3-0)

Tres punts a la butxaca per començar l’any. L’Aleví D de Dani Horcas va acomiadar-se del 2016 amb un empat (3-3) davant el tercer classificat de la competició, però tenia clar que el primer resultat del 2017 fos una victòria. I així va ser. Al minut 8,  Santos Ortiz obria la llauna i donava avantatge als blaugranes, que van seguir pressionant amunt. Sis minuts després arribava el segon gol de l’Aleví D de la mà d’Iván Rodríguez. Un resultat que va permetre al Barça jugar amb més comoditat contra un rival molt ben ordenat. Mateo Sciancalepore va arrodonir la victòria amb el tercer gol blaugrana al minut 59. Els blaugranes continuen líders del Grup 2 de la Primera Divisió amb 32 punts, un més que el Sant Gabriel B. El proper partit que disputaran serà a casa davant la Penya Barcelonista Anguera, desena classificada.

BENJAMÍ A - PARETS

La gran golejada de la jornada (18-0)

Els nois de Jordi Font han començat l’any de millor manera possible amb un resultat contundent davant del Parets (18-0). Ben d’hora, al primer minut del partit, Joel Escaler va obrir el marcador i va ser el preludi d’un resultat molt treballat per part de tot l’equip blaugrana. Landry, amb cinc gols, va ser el màxim golejador d’un Benjamí A en què també van marcar Marc Bernal (3), Lamine Yamal (3), Xavi Castellanos (2) i David Escoda, David Sáez, Ian Fernández, en pròpia porta, i una altra vegada Joel Escaler. Els blaugranes continuen en la segona posició de la Lliga, a tres punts de l’Espanyol, i la propera jornada visitaran el camp del setè classificat, el Sant Cugat Esports B.

MARTINENC – BENJAMÍ B

El líder comença l’any amb molta força (0-5)

El Benjamí B va obtenir una treballada i important victòria davant del Martinenc (0-5). Al minut 8, els blaugranes van obrir el marcador gràcies a una acció d’Iker del Moral i ja no van donar cap opció a l’equip rival. Iker Del Moral, una altra vegada, va fer el 0-2 al minut 32 i va deixar el partit ben encarrilat per a l’equip d’Òscar Jorquera. Òscar Masqué, Lassana Diaby i Gerard Ruiz de Valdivia van arrodonir la victòria. El Benjamí B lidera el Grup 1 de Preferent amb 8 punts d’avantatge sobre el Sant Cugat Esports A. La propera jornada rebrà, precisament, la visita del segon classificat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit que pot ser decisiu per al futur del campionat.

SANT ILDEFONS – BENJAMÍ C

Primera golejada de l’any (0-9)

Després d’haver tancat el 2016 amb una golejada (6-1), el Benjamí C d’Albert Puig va tornar a guanyar i aquest cop ho va fer deixant la porteria a zero davant el Sant Ildefons. Els blaugranes van avançar la línia ofensiva des dels primers minuts de partit i van poder obrir la llauna al minut 5 gràcies a un gol de Broulaye Chama. Els culers estaven especialment encertats en les seves jugades i van seguir-ho provant fins que la pluja de gols no es va aturar. Madou Murcia (3), Nomoko (2), Arnau Marés i Roger Casadevall (2) es van encarregar de completar un partit rodó en què el Sant Ildefons no va tenir cap oportunitat clara per enviar la pilota entre els tres pals. El Benjamí C continua liderant el Grup 1 de la Primera Divisió amb 36 punts, amb sis d’avantatge sobre el Cornellà D. El proper partit que disputaran els blaugranes serà davant el Viladecans, novè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.  

BENJAMÍ D – FE HOSPITALET AT

Bones sensacions per obrir l’any (6-1)

Els nois d’Alexis Pintó van aconseguir la primera victòria de l’any després de guanyar de manera contundent el FE Hospitalet At (6-1) en un partit en què van deixar molt bones sensacions. Al minut 7, Adam Argemí va obrir el marcador i en menys de 10 minuts els blaugranes ja tenien el partit mig encarrilat. William Boussou, Nil Naveira (2), David Julià i Nuhu Fofana van anotar els gols blaugrana. El Benjamí D recupera, per tant, el camí de la victòria i es manté en la sisena posició a cinc punts d’un líder, la Penya Barcelonista Collblanc Sants, a la qual, precisament, visita la propera jornada en un partit que es presenta apassionant.

CASTELLDEFELS E – PREBENJAMÍ

Golejada per seguir imparables (1-17)

Els blaugranes van tornar a guanyar després de marcar ni més ni menys que 17 gols al camp del Castelldefels E, catorzè classificat del grup 5 de Segona Divisió. Els de Juan Antonio Gil van afanyar-se a marcar al minut 1 de partit amb una diana d’Ethan Rodríguez, i a partir d’aquest instant ningú va poder aturar la fam golejadora del Prebenjamí. Michal Zuk (3), Marc García (4), Aisher Font (2), Ismael Ziani (5), Pol Vila i Jordi Pesquer van anotar els gols blaugrana. L’únic gol local el va marcar Manel Sánchez al minut47, però poca cosa va poder fer davant una remuntada que resultava impossible. Els blaugranes es van embutxacar la primera victòria de l’any i continuen liderant la competició amb 34 punts, tres més que l’Escola de Futbol Gavà. La propera jornada els de Juan Antonio Gil rebran a casa el Santfeliuenc, cinquè classificat, que és un dels equips que més gols ha marcat a la competició. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut