L’Infantil B i l’Aleví D es proclamen campions de Lliga

L’Infantil B i l’Aleví D es proclamen campions de Lliga

El futbol formatiu blaugrana suma 14 títols de Lliga, després dels èxits d’avui dels equips de Sergi Milà i Dani Horcas, i iguala el seu millor registre que data de la temporada 2013-2014

L’Infantil B i l’Aleví D s’han proclamat campions de Lliga després de guanyar avui al Tortosa (4-0) i al Cornellà C (6-1), respectivament, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Són els dos darrers títols de Lliga que sumen els equips del futbol formatiu blaugrana en una temporada espectacular on s’han guanyat 14 lligues de les 16 que estaven en joc. Un registre que iguala la millor marca aconseguida per la Masia la temporada 2013-2014.

L’Infantil B de Sergi Milà s’ha desfet del Tortosa per 4-0 en un partit que sempre ha tingut controlat. Gavi (m. 3), Narcís Costa (m. 31), Pablo López, de penal, (m. 44) i Pol Melet (m. 69) han marcat els gols de la victòria. L’Infantil B s’ha proclamat campió del Grup 1 de Preferent en una categoria molt complicada, on sempre juguen contra rivals un any més grans, amb 25 victòries, tres empats i només una derrota. Han marcat 107 gols a favor i només han encaixat 10. L’equip ha signat, per tant, una temporada espectacular on també ha guanyat el Tornejos de LaLiga Promises, World Challenge Cup Tòquio, Ciudad de Miranda, Memorial Josep Roura, la Marató de TV3, Argentona Cup i St. Kevin’s Young Cup a Irlanda.

Gran temporada de l’Aleví D

L’Aleví D de Dani Horcas també ha signat una temporada per emmarcar jugant contra rivals un any més grans. Avui han guanyat la Lliga al Grup 2 de Primera Divisió superant al Cornellà C per 6-1 amb gols de Tomás Marques (2), Mateo Sciancalepore, Iván Rodríguez, Santos Ortiz i Daniel Gudjohnsen. L’Aleví D s’ha proclamat campió, després d’una lluita aferrissada amb el Vila Olímpica i el Sant Gabriel, amb 24 victòries, dos empats i tres derrotes i uns registres de 163 gols a favor i 37 en contra. Iván Rodríguez, amb 36 gols, ha estat el màxim golejador de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut