Reial Madrid - Benjamí A: Campions de l’Íscar Cup! (0-2)

Reial Madrid - Benjamí A: Campions de l’Íscar Cup! (0-2)

Els nois d’Òscar Jorquera s’emporten el trofeu, després de no perdre cap partit i d’imposar-se al conjunt blanc en la final

El miniclàssic i l’Íscar Cup són blaugranes. El primer Barça-Madrid de la història d’aquest torneig ha tingut com a guanyador el Benjamí A d’Òscar Jorquera (0-1). Un gol del lateral Roger Casadevall, incansable durant tota la competició disputada al Municipal Pablo Cáceres de Medina del Campo, ha permès als culers aixecar el trofeu, el tercer del seu palmarès (2013, 2016 i 2018). El triomf en aquesta prestigiosa competició, sumat als sis trofeus dels set darrers de la Liga Promises, consolida el FC Barcelona com un dels millors equips formatius.

Després d’un inici en què ambdós conjunts han exhibit múscul ofensiu, el Benjamí A ha agafat el timó de la final. D’aquesta manera, els blaugranes, a través de l’esfèrica i d’un joc combinatiu, han estat més a prop d’inaugurar l’electrònic: David ha estavellat una pilota al travesser i Casadevall ha marcat un gol en fora de joc. A l’altra porteria, Pau ha intervingut poc, perquè la defensa culer s’ha mostrat sòlida. I quan ha tingut feina, el porter blaugrana ha protagonitzat grans aturades.

En la filosofia i en el bon joc del Benjamí A no hi podia faltar la pressió alta. D’aquesta manera, ha arribat la primera diana culer. Roger Casadevall, màxim golejador blaugrana del torneig, ha enviat un xut creuat al fons de la xarxa, després de la pressió culer al punt d'inici del joc madridista (min 23). Aquest jove lateral, escudat per la feina coral dels seus companys, ha estat present per tot el camp, tant en defensa com en atac. Nomoko ha arrodonit la final amb el segon gol, que ha certificat el campionat per als blaugranes.

Un Benjamí A intractable

És el tercer trofeu de l’Íscar Cup que aixequen els blaugranes. S’erigeixen, així, com l’equip que més vegades ha guanyat aquest torneig. En aquesta vuitena edició, el Benjamí A ha arribat a la final, després de fer una fase de grup perfecta (tres victòries de tres possibles) i d’eliminar, en els enfrontaments directes, l'Alabès (3-1), el Deportivo (2-0) i l'Atlètic de Madrid (1-1, penals 2-0). Els nois d’Òscar Jorquera estan fent una temporada envejable: campions de l’Íscar Cup sense perdre cap matx i líders de la Lliga, on compten tots els partits per victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut