Un gest esportiu ‘Més que un Club’

Un gest esportiu ‘Més que un Club’

L’Aleví A del FC Barcelona va entregar la Copa de Campions del VII Calasparra Cup a un dels futbolistes de l’equip amfitrió que es va lesionar en el torneig

Aquest cap de setmana l’Aleví A del FC Barcelona va tenir un gest esportiu ple d’emotivitat. El conjunt blaugrana que es trobava disputant el VII Torneig Calasparra Cup, a la localitat murciana, més enllà de proclamar-se campió després de vèncer el Real Madrid a la tanda de penals en la final (0-0, 2-0p) el més important va ser el gest final que va tenir l’equip alhora de recollir el trofeu de Campió.

photo_2023-06-09_10-59-19

I és que un dels nois de l’equip del Calasparra va caure mentre estava disputant un dels seus partits de la fase de grups i va tenir la mala fortuna de caure i luxar-se el canell. El FC Barcelona es trobava escalfant just al costat i en veure-ho va ajudar a immobilitar-li el braç, juntament amb els altres equips que eren al voltant. El jugador va ser intervingut quirúrgicament i el FC Barcelona al finalitzar el torneig i proclamar-se campió recollir la Copa, però la va regalar al jugador lesionat. Un gest que va ser aplaudit per tots els equips, la organització del Torneig i les autoritats presents al Camp Municipal La Caverina. El jugador del Calasparra, així com també la seva família van estar visiblement emocionats i van mostrar tot el seu agraïment amb el gest del FC Barcelona. Un fet que de ben segur no oblidaran mai i que també demostra el perquè el Barça és 'Més que un Club'. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut