Tornejos internacionals amb color blaugrana

Tornejos internacionals amb color blaugrana

Aquesta setmana arrenquen el l'Europeu Sub17 i el Mundial Sub20, amb la participació d’un total de 10 jugadors del Futbol Formatiu del Barça

Aquesta setmana arrenquen l’Europeu Sub17 a Hongria el Mundial Sub20 a l’Argentina, dos tornejos internacionals amb una alta participació de jugadors del Futbol Formatiu del FC Barcelona. Un total de 10 jugadors blaugrana prendran part de les competicions amb les seves respectives seleccions. Sis d’ells ho faran amb Espanya en el Mundial Sub17 (Lamine Yamal, Héctor Fort, Pau Cubarsí, Pau Prim, Marc Guiu i Juan Hernández), mentre que Hongria Sub17 (Aron Yaakobishvili), Argentina Sub20 (Román Vega), Japó Sub20 (Niko Takahashi) i República Dominicana Sub20 (Derek Cuevas) comptaran amb un blaugrana en l’equip.

Europeu Sub17

El torneig continental va començar aquest dimecres amb els primers partits, entre ells la victòria d’Hongria, que exerceix d’amfitriona, per 3-0 contra Gal·les, amb Yaakobishvili de titular. Aquest dijous arriba el torn d’Espanya, que juga contra Itàlia a les 20:00 hores per arrencar el seu camí en la competició.

Els propers partits amb representació blaugrana seran l’Hongria – Polònia (dissabte 20, 20h) i l’Espanya – Eslovènia (diumenge 21, 16:30h). L’Irlanda – Hongria (dimarts 23, 20h) i l’Espanya – Sèrbia (dimecres 24, 17h) tancaran la fase de grups.

Mundial Sub20

En el cas de la competició mundial, s’iniciarà el proper dissabte, i l’Argentina del jugador del Barça Atlètic Román Vega, dirigida per l’exblaugrana Javier Mascherano, entrarà en joc amb el partit contra l’Uzbekistan (23h). Els altres partits del A seran contra Guatemala (dimarts 23, 23h) i Nova Zelanda (divendres 26, 23h).

Per la seva banda, la República Dominicana, amb el jugador del Juvenil A Derek Cuevas, començarà la seva participació jugant contra Nigèria el diumenge 21 a les 20 hores. També jugaran contra Brasil (dimecres 24, 23h) i Itàlia (dissabte 27, 20h). Per últim, el Japó, amb el jugador del Juvenil B Niko Takahashi, arrencarà contra Senegal a les 23 hores i tancarà la fase de grups contra Colòmbia (dimecres 24, 23h) i Israel (dissabte 27, 23h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut