Tres lligues més al Futbol Formatiu

Tres lligues més al Futbol Formatiu

El Cadet A, l’Infantil B i el Benjamí C han sumat el títol durant la setmana amb les seves respectives categories després d’una temporada d’aprenentatge

El Futbol Formatiu masculí del FC Barcelona tanca una altra setmana amb títols de Lliga al sarró. El Cadet A, entre setmana, i l’Infantil B i el Benjamí C, aquest dissabte, s’han proclamat campions de les respectives categories en escenaris ben diferents.

I és que el Cadet A va certificar el títol el dimarts en el partit ajornat a Gavà gràcies a una victòria per 0-1. Per la seva banda, l’Infantil B ho ha fet abans del seu partit, a causa de la derrota del segon classificat, mentre que el Benjamí C ho ha aconseguit gràcies a la victòria al camp del Martorell. Així, assoleixen el premi a una temporada d’aprenentatge i bona feina dins i fora del camp.

Aquests títols se sumen als ja aconseguits pel Juvenil A, Cadet B, Infantil A, Aleví A, Aleví C i Benjamí A en les darreres setmanes.

Cadet A

L’equip dirigit per Iván Carrasco i Arnau Blanco tenien un partit ajornat el dimarts passat al camp de l’Escola F. Gavà, amb l’oportunitat d’assegurar matemàticament el títol en cas de victòria. Els blaugrana no van fallar, i van superar el seu rival per la mínima (0-1) amb un gol de Guille Fernández. A falta només d’un partit per disputar, el conjunt blaugrana suma 80 punts, amb un balanç de 26 victòries, dos empats i només una derrota.

Infantil B

El conjunt dirigit per Albert Puig i Joan Pons va deixar escapar la primera oportunitat de certificar el títol la setmana passada, però aquest diumenge tenia una segona oportunitat en el partit a domicili contra la Rapitenca. No ha calgut esperar, i la derrota del segon classificat, el Castelldefels, ha suposat el títol matemàtic per als blaugrana. Amb 67 punts, els blaugrana avantatgen en cinc la segona posició, que ocupa el Castelldefels, a falta de només una jornada per disputar. Els blaugrana, en la seva primera temporada competint en Futbol 11, han tancat un curs excel·lent, amb un balanç de 20 victòries, set empats i només una derrota a l’espera dels dos partits restants.

Benjamí C

L’equip dirigit per Mario Jordano i Adrià Monras jugava al camp del Martorell amb l’oportunitat de certificar el títol de Lliga en l’avantpenúltima jornada. Els blaugrana eren líders amb 76 punts, sis més que l’AE Prat (70). Amb la victòria del dissabte per 0-4, el Benjamí C s’ha assegurat el títol amb dues jornades encara per davant gràcies a sumar 79 punts, amb un balanç de 26 victòries, un empat i una derrota. Cal destacar que el Benjamí C està format per jugadors de primer any en la categoria i que s’enfronten a nens majoritàriament de segon any.

3200X2000-CAMPIONS_BENJAMI_C

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut