El Futbol Formatiu es fa la fotografia oficial amb el president Laporta

El Futbol Formatiu es fa la fotografia oficial amb el president Laporta

Des del Cadet A fins el Prebenjamí s’han fet la foto oficial de la temporada 2022/23

Aquest dimecres a la tarda el Futbol Formatiu del FC Barcelona es va fer la fotografia oficial de la temporada 2022/23 amb el president Joan Laporta. Ho van fer tots els equips del futbol 11 i del futbol 7, des del Cadet A fins al prebenjamí, excepte els dos equips juvenils – Juvenil A i Juvenil B- que per qüestions del calendari esportiu es realitzaran la fotografia més endavant. 

D’aquesta manera, els equips es va fer la fotografia a la gespa del camp número 9 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més del president Joan Laporta, l’acte també va comptar amb la presència del vicepresident esportiu, Rafael Yuste, el directiu del Futbol Formatiu, Joan Soler, el director del Futbol Formatiu, José Ramon Alexanco, el coordinador del Futbol Formatiu, Zigor Alexanco, així com també, els coordinadors del Futbol 11, Sergi Milà, i Futbol 7, Marc Serra.

El Futbol Formatiu blaugrana es troba de ple en el tram final dels campionats de Lliga. De fet, el Juvenil A, el Cadet A, Cadet B i Infantil A, son ja campions, i el Juvenil B i Infantil B lideren la classificació a l’espera de poder certificar el títol en les properes jornades.

Pel que fa al futbol 7, l’Aleví A, l’Aleví C i el Benjamí A ja son també campions, i l’Aleví D, Benjamí C i Benjamí D tindran l’oportunitat de ser-ho en les properes jornades. Tot i això, des del Club, més enllà dels títols conquerits, el més important és la formació de tots i cadascun d’ells des de l’inici de temporada fins a dia d’avui, tan en el joc col·lectiu, com individual, així com també, en la formació com a jugadors i persones.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut