Dos campions de Lliga més al Futbol Formatiu

Dos campions de Lliga més al Futbol Formatiu

L’Infantil A, el dimecres i el Benjamí A, el dissabte han sumat dos títols més com a premi al bon treball dels equips formatius del Club

El Futbol Formatiu masculí del FC Barcelona ha tancat la setmana amb dos equips més campions de les seves respectives lligues. L’Infantil A i el Benjamí A van sumar els títols, que són el premi a la bona feina i la regularitat durant tota la temporada.

Infantil A

El conjunt dirigit per David Sánchez i Pere Olivé tenia el partit de la jornada anterior contra el Gimnàstic Manresa ajornat, i es va disputar el dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una victòria assegurava el títol matemàtic als blaugrana, que es van imposar al seu rival per 4-0 en un partit molt ben treballat. Amb aquest triomf, l’Infantil A sumava 72 punts en 27 jornades, amb 11 d’avantatge respecte del segon classificat, l’Espanyol. El balanç era de 23 victòries, tres empats i una única derrota.

3200X2000-CAMPIONS_INFANTIL_A

Benjamí A

El dissabte al matí, al camp 8 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, es disputava un emocionant partit entre el primer i el segon classificat del grup 1 de la Lliga Preferent Benjamí. El conjunt dirigit per Dani Segovia i Enric Monros s’enfrontava al Cornellà ‘B’, a qui li treia quatre punts amb nou encara en joc. El partit va ser molt disputat, però la bona feina dels culers es va traduir en un 4-0 al marcador. D’aquesta manera, el campionat va ser matemàtic a dues jornades per al final de la lliga. Una temporada quasi perfecte, amb un balanç de 27 victòries, un empat i cap derrota.

3200X2000-CAMPIONS_BENJAMI_A

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut