Tres títols de Lliga pel futbol formatiu

Tres títols de Lliga pel futbol formatiu

El Cadet B, l'Aleví A i l'Aleví C s'han proclamat campions de la competició regular després de guanyar els seus respectius partits de la jornada

Dissabte rodó pel futbol formatiu del FC Barcelona. El Cadet B i l'Aleví A i l'Aleví C s'han proclamat campions de lliga després de guanyar els seus respectius duels de la jornada.

Cadet B

El Cadet B s'ha alçat amb el títol de Lliga després de guanyar al FB Reus per 7-0 en un partit molt especial pels blaugranes. L'equip capitanejat per Pol Planas ha assolit el trofeu amb 74 punts aconseguits en 24 victòries i 2 empats en 26 partits disputats. Amb aquestes xifres s'ha proclamat campió amb 13 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Sabadell (61 punts).

Aleví A

El conjunt de Jordi Pérez també ha aconseguit el títol de Lliga. L'Aleví A del FC Barcelona ha derrotat al Damm B per 2-7 i s'ha alçat amb el trofeu. Els blaugranes s'ha proclamat campions amb 78 punts, ple de victòries (26/26) i a 12 punts del seu perseguidor, el Damm B (66 punts).

3200X2000-CAMPIONS_ALEVI_A

Aleví C

També s'ha alçat amb el trofeu l'Aleví C. Després de derrotar a l'Escola Gavà per 10-1, l'equip de Juanan Gil ha firmat una gran temporada i s'ha coronat com a campions de Lliga. Els culers han guanyat la competició amb 72 punts, ple de victòries (24/24) i a 12 punts del seu perseguidor, l'Atlètic Vilafranca (60 punts).

3200X2000-CAMPIONS_ALEVI_C

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut