S'escapa la final de LaLigaPromises

Els culers cauen a la gran final per la mínima davant l'Espanyol (1-2) tot i completar un gran torneig

S'escapa la gran final de LaLigaPromises. L'Infantil B blaugrana ha caigut per la mínima a la final en el derbi davant l'Espanyol (1-2) i es queden sense la possibilitat d'aixecar el títol de campions.

Tot i així, els barcelonistes han completat un gran torneig, arribant fins a la final després d'anar superant totes les rondes, la darrera, aquest dijous al matí davant el Betis (1-0) a les semifinals. A més, els d'Albert Puig no havien encaixat cap gol en tot el torneig fins a la final.

Una final disputada fins al darrer sospir

Tot i que l'Espanyol s'ha avançat a la final mitjançant un bon gol de Latif, el Barça ha intentat reaccionar ràpidament, però s'ha trobat amb una bona defensa blanc-i-blava. Tot i l'intent de reacció, el marcador no s'ha mogut fins al descans, i ja a la segona meitat, el guió ha estat el mateix que a la primera, amb els culers espessos en atac.

A més, tot semblava complicar-se encara més quan l'Espanyol ha duplicat l'avantatge des del punt de penal a falta de cinc minuts per al final. Tot i així, Ruslan, al darrer minut, donava esperances als culers marcant l'1-2, però els culers no han tingut temps d'igualar el matx al descompte. Finalment, derrota per la mínima d'un conjunt blaugrana que cau a Maspalomas però amb el cap ben alt.