L'Infantil B jugarà la final de LaLigaPromises Internacional

Guiu Xuclà amb un autèntic golàs ha decidit una disputada semifinal davant el Betis

El Barça s'ha plantat a la final de la LaLigaPromises Internacional

Res podia desfer el 0-0 entre blaugranes i verd-i-blancs a Maspalomas. Una primera part igualada ha acabat sense gols. Un rumb que també ha agafat la segona part, però que Guiu Xuclà s'ha encarregat de trencar. El defensa culer ha dibuixat una gran diana. Ha reunit conducció, regats i qualitat en el llançament per construir el definitiu 1-0.

D'aquesta manera, els culers s'han classificat per a la final de l'edició XXVI d'aquest Torneig Internacional LaLiga Promises sense encaixar cap gol. El partit decisiu pel títol, que serà contra l'Espanyol a dos dies del derbi del primer equip, es disputarà aquest 29 de desembre a les 18 hores. El matx es podrà seguir en directe a través de la web del FC Barcelona, en aquest enllaç