L'Infantil B, classificat per a les semifinals de la LaLigaPromises Internacional

L'Infantil B, classificat per a les semifinals de la LaLigaPromises Internacional

Els blaugrana s'han imposat al València als quarts per la mínima amb un gol d'Ignasi i s'enfrontaran al Betis a les semifinals d'aquest dijous

A les semifinals. L'Infantil B s'ha imposat al València per la mínima per tal d'obtenir el bitllet per a les semifinals de LaLigaPromises Internacional. Un solitari gol d'Ignasi a la primera meitat, amb un gran xut des de la frontal de l'àrea, ha servit als d'Albert Puig per imposar-se en el quarts de final. A les semifinals els espera el Betis, conjunt amb qui els blaugrana van empatar sense gols a la fase de grups.

El partit de semifinals tindrà lloc aquest dijous (11.00 hores, hora peninsular) i els blaugrana buscaran accedir a la gran final. L'altra semifinal la disputaran l'Espanyol i el Sevilla.

Promises2

Gran partit davant l'Olympique de Marsella

Aquest matí l'Infantil B ha tancat la fase de grups de la millor manera possible, amb una golejada davant l'Olympique de Marsella (0-4). Un gran partit del conjunt culer en què els gols de Ruslan i un hat-trick d'Alejandro Oviedo ha servit per tancar amb primera posició una bona fase de grups com a líders, sumant set dels nou punts possibles. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut