Estrena amb 4 punts de l'Infantil B a LaLigaPromises Internacional

Estrena amb 4 punts de l'Infantil B a LaLigaPromises Internacional

Els blaugrana s'han imposat al UD Las Palmas després d'empatar sense gols en el partit inaugural davant el Betis

L'Infantil B ha tancat la primera jornada a LaLigaPromises Internacional amb un empat, sense gols davant el Betis, i amb un triomf davant l'UD Las Palmas (1-0). El conjunt dirigit per Albert Puig disputarà aquest dimecres el darrer partit de la fase de grups, davant l'Olympique de Marsella (13.30 hores, hora de Barcelona). 

Estrena sense gols

Els blaugrana s'han estrenat al torneig que es disputa a a Maspalomas (Gran Canària) amb un empat sense gols davant el Betis. Un partit vibrant en què els blaugrana han gaudit d'ocasions a la primera meitat però no han aconseguit materialitzar-les en gol. A la segona meitat el Betis ha enviat un xut al pal que hauria pogut avançar als andalusos. Finalment, però s'ha donat el repartiment de punts.

liga promises 2

Triomf per la mínima

En el segon partit del dia els d'Albert Puig s'han imposat davant l'UD Palmas, en un partit en què els blaugrana han fet valer el gol d'Alejandro Oviedo just abans del descans per marxar amb avantatge. A la represa el marcador ja no s'ha mogut tot i que els dos conjunts han buscat el gol. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut