Tot a punt per a la XXVI edició de LaLigaPromises Internacional

Tot a punt per a la XXVI edició de LaLigaPromises Internacional

L’Infantil B del Barça ja és a Maspalomas (Gran Canaria), seu del torneig, on s’enfrontarà al Real Betis, la UD Las Palmas i a l’Olympique de Marsella a la fase de grups

Torna LaLigaPromises Internacional del Nadal. I ho fa a Maspalomas (Gran Canària) que ja és a punt per acollir des d’aquest dilluns 26 de desembre fins el dijous 29 la XXVI edició del torneig, en què s’enfrontaran equips de la Liga Santander, Liga Smartbank i equips internacionals com ara el l’Olympique de Marsella, el Liverpool, el Borussia Dortmund i la Juventus. 

Els equips ja han arribat a Maspalomas i ja descansen a l’hotel de concentració. Abans del sopar, s’ha realitzat una fotografia de grup amb els 14 equips participants. Una fotografia de família que ha servit per compartir les primeres sensacions abans de l’inici del torneig.

DL6B9520_editada

Foto: Fundación José Ramón de La Morena

L’Infantil B del FC Barcelona dirigit per Albert Puig, primer tècnic, i Joan Pons, segon entrenador, estarà emparellat al grup A i s’enfrontarà a la fase de grups al Real Betis (dimarts 27, a les 12.30 hores*), la UD Las Palmas (dimarts 27, a les 18.30 hores*) i l’Olympique de Marseille (dimecres 28, a les 12.30 hores*).  Cal recordar que, tots els partits s’oferiran en directe per GOL TV i LaLigaTV. 

Dimecres a la tarda serà el torn per a les eliminatòries de quarts de final, i en cas de classificació, dijous es disputaria la fase final de semifinals (10 i 10.45 hores*) i la gran final (17 hores*). Els partits seran de 12 minuts per part en la fase de grups i fins els quarts de final (inclòs), de 15 minuts els de semifinals i de 20 minuts cada part la final.

Els grups del Torneig

Grup A: FC Barcelona, Real Betis, UD Las Palmas i Olympique Marseille

Grup B: Atlético de Madrid, Juventus i Valencia CF

Grup C: Real Madrid, CD Tenerife i Borussia Dortmund

Grup D: Sevilla, Villarreal, RCD Espanyol i Liverpool FC

L’equip format per l’Infantil B del Barça

Aitor Cazorla (porter), Pablo Peña (porter), Erik Rodríguez, (defensa), Dani Gallego (defensa), Luca Martínez (defensa), Guiu Xuclà (defensa), Noah García (defensa), Ignasi Bassas (migcampista), Oriol Morató (migcampista), Hugo Garcés (migcampista), Alejandro Oviedo (davanter) i Ruslan Mba (davanter).

*Totes les hores són locals (Gran Canària) 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut