El Juvenils ja estan en marxa a la Vall d’en Bas

El Juvenils ja estan en marxa a la Vall d’en Bas

Els conjunts dirigit per Òscar López i Iban Cuadrado han començat la posada a punt de pretemporada

El Juvenil A i Juvenil B ja estan en marxa a la Vall d’en Bas. El conjunt dirigit per Òscar López, que enguany tindrà a Javier Saviola d’ajudant a la banqueta, inicia la pretemporada amb l’objectiu de seguir formant-se com a futbolistes i persones i alhora competir en les quatre competicions que pot tenir durant l’any: Lliga Divisió d’Honor, UEFA Youth League, Copa del Rei, i en cas de guanyar la Lliga, la Copa de Campions. 

D’aquesta manera, el Juvenil A torna als entrenament amb el record recent després d’haver conquerit el curs passat la Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions. Però ha arribat una nova temporada i per tant, nous reptes, noves cares i noves il·lusions. El conjunt de l’equip que el curs passat militava al Juvenil B, sumats als juvenils d’últim any nascuts el 2004, i les incorporacions d’Unai Hernández, Derek Cuevas i Martin Georgiev. 

Pel que fa al Juvenil B, el tècnic Iban Cuadrado, que sumarà la seva segona temporada al capdavant de l’equip, comptarà amb la gran majoria de la plantilla del Cadet A del curs passat. Una generació que la temporada passada va guanyar la Divisió d’Honor, la Copa Catalunya i el MIC. L’objectiu serà el de seguir formant futbolistes amb l’estil identificatiu del FC Barcelona, i alhora, competir en la Divisió Nacional Juvenil i la Copa de Catalunya. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut