Tot a punt per a LaLiga Promises a Orlando

Tot a punt per a LaLiga Promises a Orlando

Un combinat format entre futbolistes de l'Infantil B i l'Aleví B viatja fins als Estats Units per a competir en una nova edició del torneig de Futbol 7 a partir del dia 24

Les generacions blaugranes nascudes el 2009 i el 2010 viatgen a Orlando (Florida, els Estats Units) per a disputar el VI torneig internacional organitzat per LaLiga Promises. L'expedició blaugrana parteix aquest dimecres en direcció a Nord-amèrica per a lluitar per un nou títol per a les categories infantils culers.

Fins a 12 jugadors formaran part de la plantilla blaugrana dirigida per Jordi Poma i Martí Vila: Pau Espi, Marc Domínguez, Luca Pérez, Joan Ingles, Morifing Siriki, Noah Garcia, Pau Berges, Genis Clua, Guillem Molina, Ignasi Bassas, Adrià Bravo i Ruslan Mba. Es tracta d'un combinat especial que inclou els joves nascuts el 2009, que l'any passat no van poder jugar a Orlando a causa de la crisi del coronavirus.

4a92423d-33fe-49e8-ba2e-befed3a86e7b (1)

La competició es disputarà al recinte de Disney World Resort i els partits del FC Barcelona es podran seguir a través del web del Club.

Dos partits a la fase de grups

L'estrena dels blaugranes serà aquest divendres 24 a les 13:00 hora local (19:00 hores a Barcelona), enfrontant-se a l'Atlas mexicà. Així donarà inici el Grup D, en el que ha quedat emparellat el Barça, que l'enfrontarà als mexicans i a l'Ideasport, un equip local, contra el que els culers jugaran aquest dissabte a les 10:00 hora local (16:00 hores a Barcelona). Els dos primers classificats del grup passaran als quarts de final, disputats més tard el mateix dissabte.

El Reial Madrid, el Reial Betis, l'Inter de Miami, el Sevilla, el Vila-real, l'FC Dallas, l'Atlètic de Madrid, el València i el Chivas de Guadalajara són la resta de participants en aquest torneig de LaLiga Promises als Estats Units.

La gran final de la competició es disputarà el diumenge 26 a les 11:30 hora local (17:30 hores a Barcelona), una ocasió que tots els culers confiem que compti amb presència dels nois del planter blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut