L'Infantil A és campió de Lliga!

L'Infantil A és campió de Lliga!

El conjunt blaugrana s'ha proclamat campió de Lliga, mentre que l'Infantil B l'Aleví D també s'han coronat en les seves respectives divisions

Aquest dissabte l'Infantil A s'ha proclamat campió de Lliga després de vèncer al Nàstic de Tarragona per 0-4, gràcies als gols de Sama (2), Toni i Gistau. Així doncs, els nois de David Sánchez i Pere Olivé culminen una gran temporada amb el títol de Lliga.

També l'Infantil B blaugrana ha fet bons els pronòstics vencent a La Floresta a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i coronant-se com a campions de Lliga 2021-22. La victòria per dos gols a zero davant La Floresta, amb dianes de Raul i Obinna, han acabat per certificar el campionat a favor del quadre culer.

A més del conjunt que Albert Puig i Arnau Blanco dirigeixen, la de l'Infantil B no ha estat l'única gran notícia que ha arribat des dels camps de la Ciutat Esportiva blaugrana durant aquest matí de dissabte. Abans, de bon matí, l'Aleví D de Juan Antonio Gil també s'ha alçat amb el campionat lliguer després d'una temporada excel·lent culminada amb una gran victòria davant el Gavà per 5-3.

aleví d

Repassa aquí les millors imatges de la victòria i la celebració de l'Aleví D:

El Juvenil B fa els deures

Matí frenètic en el futbol base blaugrana. A banda dels dos èxits mencionats, el Juvenil B també ha celebrat un triomf vital a la Ciutat Esportiva que el deixa amb la Lliga a tocar. El solitari gol de Biel Vicens ha donat una victòria per la mínima davant el Badalona, segon classificat de la lliga, que deixa als d'Ibán Cuadrado amb el títol més a prop que mai. De fet, aquest mateix diumenge podrien ser campions en el cas que la Fundació Grama empata o perd el seu partit davant el Girona.

A més del Juvenil B, diumenge també podrien haver-hi dos nous campions al futbol base blaugrana: el Benjamí A, que jugarà a les 10.30h davant el Manresa, i el Cadet B, que s'enfrontarà les cares amb el San Pedro San Pablo a partir de les 12:30h. Ambdós partits es podran seguir en directe per Barça TV+. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut