FC Barcelona Femení – RCD Espanyol: Sense sort (0-0)

FC Barcelona Femení – RCD Espanyol: Sense sort (0-0)

Les de Fran Sánchez no poden superar un rival ultradefensiu tot i gaudir de moltes oportunitats clares

El Barça ha vist truncada la seva ratxa de victòries a la Lliga amb un empat a zero contra l’Espanyol en el derbi. En el duel barceloní disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les blaugrana no han pogut endur-se un duel en què el Barça ha estat molt superior. Les futbolistes culers, que han gaudit de moltíssimes ocasions de gol -penal inclòs al minut 70- han estavellat una pilota a la creueta en el temps afegit de la segona meitat que els hagués atorgat la victòria.

L’equip de Fran Sánchez ha sortit al camp a imposar la seva idea de joc i a través d’una Martens molt activa en els primers minuts, han arribat les primeres ocasions culers. Sense sort en la rematada, les barcelonistes han desplegat el seu joc durant una primera meitat en què l’Espanyol no ha creat perill fins als últims minuts, en què Paños ha desviat una ocasió d’Eli minuts abans del descans.

La segona meitat ha començat amb una nova ocasió blanc-i-blava desviada per Paños, i a partir del minut 60, després de l’entrada d'Hamraoui i Mariona, el perill s’ha traslladat als dominis d’una Mariajo molt encertada.

Candela revoluciona el partit

Tot i això, el resultat no es movia i Fran Sánchez ha decidit canviar el sistema donant entrada a Candela per Marta T. en el minut 68. I en la seva primera acció ofensiva, la jove davantera culer ha cedit una pilota a Aitana per la dreta. La ‘14’ barcelonista ha centrat dins l’àrea i Inés ha desviat amb la mà. L’àrbitra no ha dubtat i ha assenyalat penal.

Dos pals eviten la victòria blaugrana

L’encarregada d’executar la pena màxima ha estat Losada, però el seu xut ajustat s’ha estavellat en la fusta ‘periquita’. Tot i aquest contratemps, les jugadores culers han seguit buscant la porteria i Martens o Leila han fregat el gol.

I ja als instants finals, Ainhoa Marín ha estat a punt de sorprendre la defensa blaugrana en una jugada personal en el minut 87. I en el 91, el Barça Femení ha gaudit d’una doble oportunitat per endur-se el derbi. Mariajo ha desviat un xut de prop d’Alexia i el rebot ha caigut als peus de Mariona, que molt forçada en el remat, ha enviat la pilota a la creueta abans d’un xiulet final que no feia justicia al joc culer.

La fitxa del partit

Barça, 0
Espanyol, 0

FC Barcelona: Paños, Marta T. (Candela, min 68), María León, A. Pereira, Leila (Andressa Alves, min 82), Losada, Patri (Hamraoui, min 58), Aitana, Alexia, Martens, Duggan (Mariona, min 58).

RCD Espanyol: Mariajo, Dulce, Elba (Ayaki, min 58), Berta, Inés, Baudet, Torrodà, Katherine, Eli (Ainhoa Marín, min 64), Paloma (Letti, min 86), Julve (Paula Moreno, min 77).  

Àrbitra: Casal Fernández. Ha amonestat les locals María León (min 36) i Alexia (min 54) i les visitants Paloma (min 39) i Berta (min 84).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut