Barça Femení – Atlètic de Madrid: Duggan culmina la remuntada (2-1)

Barça Femení – Atlètic de Madrid: Duggan culmina la remuntada (2-1)

Un gol al minut 91 dóna els tres punts a les de Fran Sánchez, que retallen distàncies en la classificació i es col·loquen a un punt de les matalasseres

Victòria de molt de mèrit al Miniestadi (2-1). El Barça Femení ha derrotat l’Atlètic de Madrid en un partit trepidant i emocionant que s’ha decidit al tram final gràcies al gol que ha fet Toni Duggan. Una diana que ha arribat al temps afegit i que ha servit per capgirar un marcador que havia inaugurat Kenti Robles, amb un cop de cap, però que Aitana –que ha canviat el duel– havia aconseguit empatar. Tot plegat per reduir les distàncies al capdavant de la classificació de la Lliga Iberdrola i quedar-se només a un punt de les matalasseres, les actuals líders.

Igualtat màxima a l’inici

I això que durant bona part del matx ha semblat que el 0-0 no es trencaria. Especialment després de viure una primera meitat amb estadístiques similars per a tots dos conjunts i en què l’oportunitat més clara ha estat d’Esther, en una rematada que Andrea Pereira ha refusat (min 21).

Però, després del pas pels vestidors, l’enfrontament s’ha trencat, s’ha obert i ha patit dos guions clars: domini de l’Atlètic a l’inici, però recuperació i triomf blaugrana per acabar. Kenti Robles, en primera instància, ha avançat les madrilenyes amb un cop de cap des de l’interior de l’àrea (0-1, min 56). Deu minuts després, i quan el Barça es començava a estirar, Aitana ha aprofitat una errada en la sortida de la portera Gallardo per fer un golàs i empatar (1-1, min 66).

Duggan dona els tres punts

Un gol que ha noquejat l’Atlètic de Madrid, que ha passat d’atacar –Sampedro s’ha topat amb el travesser i a punt ha estat de fer el 0-2– a haver-se de defensar. L’entrada d’Alexia, d’Aitana i de Duggan ha donat aire fresc a les de Fran Sánchez, que han buscat el gol del triomf amb més insistència que les visitants. I finalment ha arribat, pràcticament sobre el xiulet, però en el moment just per sumar tres punts vitals. Alexia ha obert per a Hamraoui, que ha centrat a l’interior de l’àrea perquè Duggan fes el seu gol, el segon del Barça, i remuntés el Clàssic del futbol femení.

LA FITXA

Barça Femení, 2
Atlètic de Madrid, 1

Barça: Paños, María León, Losada (Aitana, min 57), Marta Torrejón, Andressa Alves (Alexia Putellas, min 57), Patri, Leila, Andrea Pereira, Hamraoui, Andonova (Duggan, min 66) i Martens.

Atlètic: Gallardo, Robles, Aleixandri, Linari, Menayo, Meseguer, Kaci, Sampedro (Chidiac, min 77), Esther (Olga García, min 86), Ángela Sosa i Ludmila (Falcón, min 79).

Gols: 0-1, Kenti Robles (min 56). 1-1, Aitana (min 66). 2-1, Duggan (min 91).

Àrbitra: Huerta de Aza. Groga a Kaci i a Olga García, de l’Atlètic de Madrid.

Espectadors: 4.616 assistents al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut