Athlètic Club – FC Barcelona Femení: Tres punts per començar, en un camp complicat (0-1)

Athlètic Club – FC Barcelona Femení: Tres punts per començar, en un camp complicat (0-1)

Les blaugranes inicien la Lliga amb un triomf amb un gol en pròpia porta d’Ainhoa tot i gaudir de grans ocasions per ampliar el marcador

El Barça Femení ha començat la Lliga amb un triomf a Lezama contra l'Athlètic Club (0-1) enmig d’un bon ambient de futbol i en què les blaugranes han gaudit de moltes ocasions de gol. Al final, però, ha decidit una diana en pròpia porteria d’Ainhoa en un servei de córner blaugrana. El conjunt dirigit per Fran Sánchez ha jugat la darrera mitja hora de partit en inferioritat numèrica per l'expulsió de Melanie, però les culers no han parat de generar ocasions de perill.

El duel ha començat amb els dos conjunts buscant el gol amb ocasions perilloses. Primerament ha estat Erika Vázquez qui ho ha provat, però Melanie ha desviat la pilota. Les blaugranes han continuat buscant el gol i Toni Duggan ha estat la primera d'intentar-ho amb un gran xut creuat que la portera de l’Athlètic Club ha desviat. Natassa Andonova també ho ha intentat en un bon retall, però el xut ha sortit per damunt de la porteria.

En un servei de córner ha sorgit el primer gol blaugrana. La jugadora de l’Athlètic ha desviat la pilota a l’interior de la porteria en una acció que ha situat el marcador 0-1. Amb el gol, el Barça Femení ha aconseguit generar encara més perill ofensiu en un partit amb un ritme alt. Lieke Martens ha estat a punt de situar el 0-2 en una rematada de cap, però sense fortuna. Les blaugranes han aconseguit controlar el matx i les ocasions del conjunt basc han estat escasses. A més, Nekane s’ha hagut de retirar del terreny de joc per lesió. En la darrera jugada de la primera meitat Martens ha protagonitzat una gran jugada individual i la rematada de Mariona ha sortit fregant el pal.

Mantenen l’avantatge

La segona meitat ha estat marcada per la igualtat entre els dos conjunts. Tot i així, les blaugranes han buscat un segon gol. Toni Duggan ha tingut una clara ocasió però entre la defensa i la portera basca han evitat que la pilota acabés al fons de la porteria. Una segona part que no ha tingut clares ocasions i que ha mantingut el partit obert i amb opcions per als dos conjunts.

Les blaugranes han hagut de jugar mitja hora amb inferioritat numèrica per l'expulsió de Melanie en veure la segona targeta groga. Tot i això, el conjunt dirigit per Fran Sánchez no ha perdut el ritme del partit i ha anat a buscar un marcador més ampli, sense fortuna. Al final, les blaugranes han sumat per la mínima els primers tres punts de la temporada en la jornada inaugural. El pròxim duel del Barça Femení serà dimecres al Namys Stadium Ximkent (Kazakhstan) contra el BIIK Kazygurt, corresponent al duel d’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut